Кая Гербер пак остана сама

Красавицата скъса с Пийт Дейвидсън
16 яну 2020 17:22, Ивета Иванова
9
Кая Гербер пак остана сама
Снимка: БГНЕС

Пийт Дейвидсън и Кая Гербер са си взели почивка. Твърди се, че това е така, защото комикът отново ще влиза в център за рехабилитация и иска сега да се съсредоточи върху психическото си здраве - това ще бъде негов приоритет през 2020 г.

Затова двойката е решила да "забави топката" - така Пийт няма да се разсейва с нищо. Кая смятала, че връзката им няма как да продължи, докато Дейвидсън получава лекарска помощ, но моделката знаела, че той трябва да се фокусира над менталното си здраве, посочват източници на "E! News".
 
"Няма лоши чувства между тях", коментира друг източник на изданието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3Би ли ни описал/а себе си за да знаем как трябва да изглеждат истинските красавци/ ици? Защо се държиш като *** /чка? Момичето си е много хубаво има много добри гени и има бъдеще в модната индустрия. А ти? Що за бъдеще те очаква? Всъщност това не ни интересува. Не сме дошли тука да злобеем за наше удовлетворение. Това явно е твой приоритет.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия които са писали статията говорят сякаш за нея е настъпил краят на света. Аз просто мисля че това е бил поредният,не истинският. Още повече че е някакъв богат лигльо, какъвто изобщо не й трябва. А истинският ще се появи, тя още е много млада всичко сега предстои.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да си намери някой Ален Мак тогава!
5
1
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
А коя е тази привърженичка на господин Бойко Методиев Борисов с име Кая? С какво е прочуто името й и къде го е прославила?
4
1
 
7
 
! Отговори
Кармазъ Сикиш преди 4 години
Смеете се ама тоя Пийт е праскал Ариана Гранде и най-вече Кейт Бекинсейл. Житово доказателство че жените искат шут в живота си, па макар и да му хлопа дъската, важното е емоции да има.
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Криво отрязани коси, външен вид все едно пие и друса по цели нощи, неадекатен поглед, някакво цвете половин метър си сложила на главата...Честно Откъде ги намирате такива?
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С външен вид на *** останала сама? Не може да бъде.
1
1
 
11
 
! Отговори
zeus преди 4 години
Не я знам коя е тази, ама чичко Гугъл каза, че е на 18 години. С тези тоебички под очите изглежда живее на пълни обороти, с много алкохол и наркотици...