SAG Awards 2020 - кои си тръгнаха като победители?

Дженифър Анистън и Брад Пит се откроиха сред наградените
20 яну 2020 18:40, Дарена Найденова
0
SAG Awards 2020 - кои си тръгнаха като победители?
БГНЕС

Наградите „Оскар“ са съвсем близо и ние с нетърпение очакваме да разберем кой ще грабне най-важната статуетка в Холивуд. Преди това обаче Гилдията на филмовите актьори също трябваше да се разпише и да обяви своите победители.

 
Наградите SAG често са използвани за прогнозиране на носителите на „Оскар“, тъй като през последните 25 години цели 21 актьори и 18 актриси, които са спечелили наградата в категорията „Най-добър актьор“, се сдобиват и със същата статуетка по време на наградите на Академията. Така че може да започнете своите залагания за Хоакин Финикс и Рене Зелеуегър, които си тръгнаха със статуетката в най-важните актьорски категории.
 
Една от най-големите изненади на вечерта беше победата на филма „Паразит“, който спечели наградата за „Най-добър актьорски състав“. Лентата ще се бори за 6 награди „Оскар“ и се превърна в първия южнокорейски филм, който се сдобива с номинация за „Най-добър филм“.
 
Дженифър Анистън, Лора Дърн, Брад Пит и Мишел Уилямс също бяха сред големите победители на вечерта. Робърт де Ниро пък получи наградата за цялостно творчество, която му беше връчена от колегата му Леонардо ди Каприо.
 
Целият списък на наградените на SAG Awards вижте в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари