Комикът Николаос Цитиридис сяда в стола на Слави в bTV

"Шоуто на Николаос Цитиридис" тръгва на 27 януари
22 яну 2020 14:32, Александър Попов
75
Комикът Николаос Цитиридис сяда в стола на Слави в bTV
Снимка: bTV
"Шоуто на Слави" вече е в историята, а в неговия пояс от 27 януари тръгва "Шоуто на Николаос Цитиридис". То ще се излъчва всеки делник от 22:30 до 23:30 ч., съобщиха днес от bTV.
 
Вечерното токшоу ще предложи на зрителите доза хумор с добър вкус, коментари, вълнуващи интервюта с български и международни знаменитости и влиятелни публични фигури, както и различни артистични изпълнения.
Още по темата
"Вечерното токшоу е най-взискателният от всички телевизионни развлекателни формати по отношение на водещия. Затова сме щастливи, че имаме най-добрия автентичен талант, подходящ за съвременната телевизия. Подобно на водещите на световните вечерни шоупрограми, той е многопластов - и като артист, и като медиен професионалист. Николаос ще бъде ангажиран и със създаването на част от съдържанието на шоуто. Убеден съм, че ще спечели любовта, вниманието и ангажираността на всички наши зрители", коментира Флориан Скала, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.
 
Кой е Николаос Цитиридис?
 
Той е роден в Атина, живее в България от петгодишен. Учил е журналистика в СУ "Климент Охридски". Трупа опит като радио водещ, репортер в онлайн медии, сценарист. 
 
От 2016 г. се занимава със стендъп комедия, като само досега има над 300 представления в цялата страна. Първоначално Николаос става сценарист в продукционния екип на bTV през 2019 г., като ще запази тази роля паралелно с работата си на водещ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Можеше и по-зле да е например пякой хасан или ахмет.
40
13
 
25
 
! Отговори
Зрител преди 4 години
Този съм го гледал на живо в Комеди Клуб на Леге - много е добър. Нищо гръцко няма в него, освен името, но пък хвърля яко бъзици за гърците. Абе, мисля че ще стане пича. Освен това е млад и не гледа накриво като Слави, все едно той е измислил телевизията, а другите са шайка аматьори.
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СССР2Ако водещия беше известен от преди това хонорара му щеше да е висок.
38
4
 
12
 
! Отговори
Рано е да се каже... преди 4 години
как ще бъде приет тоз водещ.Да не забравяне, че Слав,"наследи" формата на Тодор Колев, с "Как ще ги стигнем..".Имаше времена, когато изпълнители,когато стартираха при сЛАВ, сричаха и грачеха,а днес и опера "владеят"(:+!Важен е "творческия принос"- без г...ене,щуротии,а с повече култура.Най-важно е:1.В таз телевизия да се даде думата на СРЕДНИЯ българин, той има какво да каже и да сподели, не само данъците си;2.Никакви отчисления за партии;3.Умерено възнаграждение-многото пари създават...
37
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По тв-то треа да останат само турски сериали и предавания за готвене - това гледат много старите хора.Всички други имаме телефони,таблети,лаптопи и си гледаме каквото и когато искаме без реклами за дамски превръзки и хапчета за простата по 10 мин.
36
13
 
20
 
! Отговори
Хъш преди 4 години
В това време всичко гледат Слави. Какво шоу си мислят да правят тия? Хахаха. Ще обявяват фалшиви рейтинзи
35
4
 
30
 
! Отговори
СССР2 преди 4 години
БТВ са доказано пресъхнали от към идеи щом, за да запълнят освободилото им се време ще натикат в него толкова изтъркал се формат, при това и с никому неизвестен досега водещ чужденец с претенции, че разбирал от комедия.
34
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Митко 21 смАко наемат изцяло нов екип на шоутата на 7/8 може и хората да ги гледат. На мен не ми се гледа шоута със стария екип от комици, музиканти и сценаристи.
33
3
 
23
 
! Отговори
Един преди 4 години
Мерси, ама не! По-добре да гледам боята как съхне. Иначе съм сигурен, че ще бъде смешен. Точно колкото всеки друг грък.
32
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 33Само 30 минути от шоуто са в праймтам останалите не са.
31
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според мен може и да му се отдаде шоуто. Все пак важното е да качват най-интересното на ютюб
30
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога българин ще води предаване Праймтайм в Гърция ? - НИКОГА !и затова сме си робски народ во век и веков
29
3
 
1
 
! Отговори
Унуфри преди 4 години
До УнуфриНе плагиатствай !!! Този ник изисква една кола прочетени книги ! Измисли си свой прякор. Например Урунгел !!!
28
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Световно известни знаменитости рядко гласуват в бг шоу.
27
4
 
30
 
! Отговори
Кюляков преди 4 години
След турските сериали, грък!?..Та кое е българското на тая телевизия, освен водещите на новините...:()
26
3
 
20
 
! Отговори
Глобализъм преди 4 години
Румънец назначава грък да води българско вечерно предаване...Давам му три месеца. Айде на инат да откарат до края на юли.
25
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Потърсете за децата имигранти след гръцката гражданска война.След разгрома си гръцките комунисти извеждат около 25 000 деца(техни, на загинали партнизани и ятаци) за България ,Югослвия и Албания.Впоследствие много от тях са разпределени по другите соц държави.От тези деца само около 5000 са гърчета а около 20000 са деца на македонски българи.Факт-българите от Егейска македония се бият масово на страната на комунистите.Не защото са ги харесвали а защото за тях бял ден при десните не е имало.
24
1
 
14
 
! Отговори
зрител преди 4 години
Ако не пуска чалга, ако не кани футболисти и силиконки, ако не се мазни на силните на деня, ако не преразказва стари вицове.....евентуално ще го гледам. Но, едва ли, като знам редакционната политика на Бтв ....Слави го гледаха заради бекгауда от Ку-Ку...гърчето, като покани някоя чалгарка и е приключил, ...поне за мен.
23
4
 
12
 
! Отговори
В тоя костюм преди 4 години
мяза на абитуриент. Да го беше поносил малко, та да го поочупи.
22
3
 
25
 
! Отговори
И тоя ще изкара преди 4 години
колкото Иван и Андрей, DJ Дамян, Азис и т.н.Дългия може и да е всякакъв, ама е работохолик.