Томас Маркъл с поредно гневно интервю за Меган и Хари

Жалко, че не умрях, за да се престорите на тъжни
Обновена: 26 яну 2020 06:25 | 25 яну 2020 22:40, Дарена Найденова
21
Томас Маркъл с поредно гневно интервю за Меган и Хари
БГНЕС

 Томас Маркъл участва в документален филм, в който говори за детството на дъщеря си Меган и как отношенията им се променили след като тя се запознава с принц Хари. Бащата се включи от дома си в Мексико, а лентата беше излъчена в сряда и събра над 1 млн. зрители. Томас дори показа снимки и клипове от ранните години на Меган.

 
„Това бяха най-хубавите моменти от живота ми“, признава той. След като родителите на актрисата се разделят, тя отива да живее с баща си в Калифорния. Нещата обаче се променят, когато Меган среща Хари. Според думите на Томас, дъщеря му го е зарязала заради кралското семейство. Той дори не присъстваше и на сватбата между Меган и Хари през 2018 година.
 
„Дъщеря ми изглеждаше чудесно. Искаше ми се да бъда с нея в този ден“, споделя Маркъл. Той добавя, че е завиждал на принц Чарлз, който заведе херцогинята до олтара. „Признавам си, че дори плаках. До ден-днешен не мога да забравя този момент“. Според Томас, Хари е трябвало да иска лично разрешение за брака, а не да му се обажда по телефона.
 
Разривът в отношенията между баща и дъщеря се засили още повече, когато във вестник „Mail on Sunday“ се появи писмо, което Меган е изпратила до Томас. В момента херцогинята съди медията за публикуването на лична информация, нарушаването на авторски права, както и нарушаване на защитата на личните данни.
 
Още от интервюто на Томас Маркъл четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
до 13 преди 4 години
Чарлз,може да праща известно време пари,ама и той е около 70-годишен,няма да е вечен,а Уилям може да не иска да даде нищо на брат си,защото се скараха. Според мен Хари и Меган ще се разведат след няколко месеца,а баба Елизабет като умре Чарлз ще върне титлата САМО на Хари. Такава е уговорката им.
14
0
 
1
 
! Отговори
Меган до баща си преди 4 години
Таткоо,сега много те заобичах,изгониха ни от двореца с Харито и те питам нали ще може да дойдем да живеем при теб?? И понеже свикнах да съм херцогиня,нали ще готвиш и переш на Харито и ще ми гледаш бебето? Отивам да се снимам гола в някой филм,че и Чарлз свекър ми не иска да ни дава издръжка. Страх го е от дъртата вещица Елизабет,че и него шяла да изгони с Камила,ако видела да липсват пари от хазната.
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Хари и Мегън - те просто поискаха да не живеят на гърба на поданиците, а сами да печелят парите си. Това е доста револ. и демократично."Не си разбрал. Тя пропагандата на гърба на наивници процъфтява! Сделката им е супер за тях - никакви задължения, 2.3 млн годишно от Чарлз (индиректно пак от данъците) и секюрити (3-10 млн годишно) от данъкоплатеца. Няма място да се коментират детайли, но сделката е подигравка с данъкоплатците и е ЛЪЖА, че не ползват публични пари!
12
15
 
4
 
! Отговори
айдеее преди 4 години
Да бъдеш родител е отговорност и саможертва!Няма ли кой да обясни на този глyпaк да си затваря голямата глyпaвa уста,и да остави дъщеря си на мира!?Ако смята,че дъщеря му е длъжна да му сменя памперсите и да върви подир него в голяма грешка е!Баси лигльото!
11
4
 
16
 
! Отговори
11 преди 4 години
До Анонимен 15Глупости на търкалета. На Хари му я инсталираха шведкaта (Обама, Клинтън, Сорoс), за да съсипе династията и да наложат феминизъм, мулти-култи и пр. гaдории. Обаче англичаните успяха да я изпъдят, не са прости!
10
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хари и Мегън - те просто поискаха да не живеят на гърба на поданиците, а сами да печелят парите си. Това е доста революционно и демократично.
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
AУУУУУ,тая е ОГИН, където мине само пепел оставя.Дали скоро няма да катастрофира някъде?
8
5
 
16
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Тоя ме крфи, толкова е пропаднал, че е готов на всичко за пари.
7
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кво ли не правят хората за пари!Родители са готови да унижат децата си пред целия свят, а децата родителите си!Брат против сестра и сестра против брата, и все за пари!!!Да, винаги е имало подобни настроения в обществата, но до такава висока степен като в нашето съвремие, едва ли е имало!
6
7
 
19
 
! Отговори
Saki преди 4 години
Като от филма Завръщане в Америка с Еди Мърфи. Цялата рода завижда на обикновеното момиче ,което се омъжи за принца.
5
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До бай ***"комерсиален американец не разбиращ нищо от стила на британските традиции"Тя дъщеря му Меган не ги разбира и е по-комерсиална от него. Човекът е прав. Голямо е огорчението му да бъде зарязан така, след като е плащал скъпо и прескъпо за обучението и пластиките й. Виж й снимки като млада. Ужасен нос, ужасни зъби, крива уста и усмивка. Има и повдигане на скулите, тунинг на брадичката и очите. Много корекции, все с парите на татко
4
40
 
12
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
този томас да не мисли че живее в някаква сапунка от долнопробно ниво?тук става въпрос за част от кралско семейство а не за квартална двойкакой е той че да трябва принц да иска ръката на дъщеря му?комерсиален американец не разбиращ нищо от стила на британските традиции
3
5
 
31
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Важното е да сме живи и здрави и наздраве с домашно вино.
2
22
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоз не е добре у главата. ***.
1
13
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Давай Чичо Том. Разкажи им играта на тия неблагодарници.