Чарлийз Терон, Анджелина Джоли... Кои звезди отглеждат полово неутрални деца?

Шайло иска да я наричат Джон и да носи мъжки дрехи
29 яну 2020 21:05, Дарена Найденова
128
Чарлийз Терон, Анджелина Джоли... Кои звезди отглеждат полово неутрални деца?
Getty Images

В последно време много известни личности започнаха да признават, че децата им са различни. Анджелина Джоли и Чарлийз Терон са само част от звездите, които говорят за различната сексуална ориентация на наследниците си или за това, че те не се идентифицират с рождения си пол.

Безполова принадлежност или трансджендър. По този начин някои от известните наследници искат да бъдат описвани. Наскоро Анджелина Джоли сподели, че една от дъщерите ѝ е започнала терапия за промяна на пола. Според определенията, когато човек се определя като трансджендър означава, че тяхната идентичност не съвпада с рождения им пол.
 
Хората, които не могат да се причислят нито към мъжете, нито към жените, често желаят обръщенията към тях да бъдат „те“ и „тях“. Освен Анджелина Джоли, в Холивуд има още 8 известни семейства, чиито деца спадат към графата „различни“.
 
Чарлийз Терон
 
Актрисата осиновява Джаксън през 2012 година. Първоначално детето беше представено на света като момче, но през 2019 година Терон обяви пред „Daily Mail“, че Джаксън вече е момиче. По-късно през годината актрисата сподели, че е много важно медиите да използват правилните определения за хората, които не се идентифицират с рождения си пол.
 
„Мисля, че с годините ставаше все по-трудно за нас, когато хората пишеха за нея и използваха грешното лице. Смятам, че и аз говорех с медиите за нея грешно. Това наистина нарани чувствата ѝ. Не искам да бъда такава майка и затова казах това, което казах преди време“, заяви Терон.
Дуейн Уейд и Габриел Юниън
 
Бившият баскетболист Дуейн Уейд благодари на съпругата си затова, че тя е успяла да му помогне да приеме решението на 12-годишния им син да се идентифицира различно от рождения си пол. Зион, който беше обект на онлайн тормоз заради това, че на семейна снимка носи блуза до кръста и е с лакирани нокти.
 
„Моята любов не може да бъде променена. Отговорностите ми не се променят. Това, което се промени, е това, че станах по-умен и разбрах много неща. Продължавам да се уча“, казва Уейд.

Анджелина Джоли и Брад Пит
 
Шайло, което е най-голямото биологично дете на актьорите Анджелина Джоли и Брад Пит, се ражда момиче. През 2014 година обаче бившите съпрузи съобщават на света, че детето им вече ще се казва Джон. Наследникът на Джоли и Пит отдавна носи костюми и други неопределящи пола дрехи. 
 
Джон вече е започнал да приема мъжки хормони. В интервю Анджелина съобщава, че е трябвало да отреже косата на детето си, тъй като то не се е чувствало добре в своята кожа. 
 
Синтия Никсън
 
Актрисата от „Сексът и градът“ отправи послание в социалните мрежи към сина си Самюел, който е трансджендър. „Толкова съм горда от сина си Самюел Моузес, който завърши колеж този месец. Поздравявам го и всички като него на днешния ден“, написа Синтия Никсън в Инстаграм.
 
През 2018 година тя даде интервю пред „US Weekly“, където говори за публичната реакция за снимката на сина й. „Бях шокирана от това как всички го приеха съвсем нормално. Това показва, че сме стигнали далеч за толкова малко време“. 
 
Още за звездите и техните полово неутрални деца четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Децата на най-великата държава в света, които биват тъпкани с ГМО-та и други хормоно-прецакващи химически субстанции или стават 300 кила или си смент пола. Е, децата на богаташите поне имат шанса да живеятприлично, въпреки психичното си отклонение.
90
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В природата има живтни ***, а при хората това е генетична аномалия. Тези хора имат право да се самоопределят както желаят. За останалите е просто лигня и е жалко, че малки деца се насърчават да се държат като индивиди от другия пол. Едно момченце може и да си играе с женски дрехи и гримове за забавление, но когато почне да осакатява тялото си, за да стане изроден индивид става страшно.
89
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Холивуд създава буквално чудовища и в живота.Отвратително.
88
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що си мисля,че за такива простотии трябва да имаш бая излишни пари!?
87
0
 
14
 
! Отговори
чарлийз е много зле преди 4 години
За биологичните родители що годе се опитвам да ги разбера(колкото и да ми е отвратително), но онази кокошка-чарлийз терон(някогашна моя любимка) ще осиновява дете,после ще го преобразува от момче на момиче ми дойде много в повече,разбира се вече спрях да гледам филмите й(това със сигурност не я бърка,но аз за мене си...)
86
0
 
9
 
! Отговори
Дончо преди 4 години
Много Пепси пият в Америка и се увреждат генетично. Така стават трансжендарите... от много Пепси и Фанта и най-вече от изкуствените подсладители.
85
0
 
18
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
Содом и Гомор в действие, тъжна картинка.
84
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В свят в който лудите са повече от нормалните, смятат нормалните за луди.
83
0
 
21
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Синтия Никсън самата е сбъркана - женена е за жена, която прилича на мъж - така че какво да очакваме. Явно цялото семейство са така.Общо взето - обърка се светът.
82
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези ***, които се гаврят с децата си, трябва да се кастрират химически и да въдворят в лудница до живот, завързани за леглото на тежки лекарства.
81
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези деца не са полово неутрални, напротив искат да бъдат другият пол от рождения си, съответно от единствените два съществуващи в природата - мъжки или женски, не без помощта на извратените си родители, които в стремежа си да се правят на интересни увреждат психиката на малолетните си деца! Не знам дали за дърпане на ухо трябва да се отнемат деца, но за увреждане на психика - да!
80
2
 
36
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Спрете да пишете глупости и да подтиквате младежите да имитират тези шизофреници. Половете са 2 - МЪЖ И ЖЕНА, ТОВА Е! ВСИЧКО ДРУГО Е ИЗВРАТЕНЯЩИНА, ШИЗОФРЕНИЯ, ОЛИГОФРЕНИЯ И ПРОЧЕЕ ОТКЛОНЕНИЕ НА ПСИХИКАТА!!!
79
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лудостта човешка ще ни затрие много скоро. Дори не мога да си представя дете, което е родено здраво (момче или момиче, изключваме форми на хемафродизъм) да не се чувства добре с родния си пол!!! И защо се позволява, психическите заболявания (защото точно там се крие проблема.. апропо откачалката Джоли) на родителите да се прехвърлят на децата!?
78
1
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Брад Пит би дуспата на Анджелина! Жалко за хубавата Чарлийз Терон!
77
0
 
35
 
! Отговори
Баджанак преди 4 години
И за много модерни ли се имате когато пускате такива статии?
76
0
 
40
 
! Отговори
Аззз преди 4 години
Така става, когато децата се отглеждат под надслова "можеш да бъдеш каквото си поискаш" и им се разрешава всичко. Гей двойки отглеждат деца и вместо да им кажат момче си, момиче си - оставят ги те да си изберат, сякаш едно дете може да прави смислени избори. А при сменилите пола процентът самоубийства е огромен! И огромна част след това признават, че съжаляват!
75
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горките деца! С такива родители явно не е лесно да израстнеш нормален човек. А наскоро четох някъде за момче в детската градина, което запчва да се държи като момиче, и запитано от учителката то момиче ли е или момче, отговаря: искам да съм момиче, защото мама обича сестрите ми повече. В стремежа си да се харесат на родителя и да получат вниманието му, децата са готови да се обявят и за марсианци.Проблема е в родителите!Не всеки който може да се размножава, е годен да стане родител!
74
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аааа, само не намесвайте Брад Пит в тази простотия. На Дуейн искрено му съчувствам, понеже съм му голям фен. А откритата комунистка Синтия Никсън просто няма какво да я коментирам...!!
73
1
 
9
 
! Отговори
gf hf mf :> преди 4 години
До Атанас Свиленов,Ако проследиш филмите на Лили и Лана по-известни, когато бяха братя, дори тогава в началото имаха филм за жена с жена. Дори в матрицата имаха тънки намеци за джендърството чрез разни облекла на някои от страничните персонажи. А догодина Лана ще прави четвърта част на матрицата и се страхувам, че така както в последните си проекти имаше джендърство, че най вероятно е да видим някоя любов на мъж с мъж или жена с жена и тук, или някакъв персонаж на трансексуален като нея. :)
72
1
 
22
 
! Отговори
Един от провинцията преди 4 години
Абе и тук осиновяват, чат пат има и от други ориентации. Но изглежда в холивуд е като вирус, всеки втори е такъв. Там не бих си легнал с жена, че знае ли човек, може да се събудя до мъж.