Може ли да го сбъркате?! Брад Пит на събитие с табелка

Световните звезди се различават доста от родните. Вижте по какво!
30 яну 2020 18:45, Криси Табачка
6
Може ли да го сбъркате?! Брад Пит на събитие с табелка
Getty Images
Брад Пит е от тези мъже, които определено нямат нужда от представяне. Той е от звездите, разпознаваеми по цял свят от десетилетия, които си мечтаеш поне веднъж в живота да видиш на живо. Пък макар и отдалеч.
 
Актьорът бе и един от присъстващите на годишния обяд на номинираните за наградата „Оскар“, който се проведе в Холивуд.
 
Дотук добре, нищо неочаквано.
 
Изненадата за мнозина дойде от факта, че световноизвестната звезда постави табелка с името си, без това да го притеснява по какъвто и да било начин.
 
Сред безброй многото награди, които той притежава, са MTV Movie Awards за най-добър актьор в „Интервю с вампир“, „Златен глобус“ за най-добър поддържащ актьор в „Дванайсет маймуни“, номинация за „Оскар“ за най-добра поддържаща мъжка роля за „Дванайсет маймуни“, номинация за „Оскар“ за най-добра мъжка роля за „Странният случай с Бенджамин Бътън“ и други.
 
Неминуемо правим паралел с родния хайлайф, препълнен от „звезди“, където най-честият въпрос е: „Ти знаеш ли аз кой съм?“
 
Голямата част от родните „звезди“, които никога не биха поставили бадж с името си, защото в тяхната Вселена всички знаят кои са и подобно нещо би било непризнаване на страхотната слава.
 
Наскоро една приятелка ми разказа за срещата си с един от младите певци на рап сцената. Среща по работа. На която неговото поведение е било повече от възмутително, провокиран основно от въпрос, зададен за уточнение на биографията му. Защото всички сме били длъжни да знаем, тъй като той е звезда.
 
Ами не, не сте звезди. Защото истинските звезди често са доста скромни, основно заради факта, че самите те знаят, че могат много повече, че успехите им са само мотивация за постигане на още по-големи такива и че в края на деня, всички сме хора. И цялата слава на света не може да те направи по-достоен човек, нито да ти помогне да изградиш ценностна система.
 
Още коментари за звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
6
 
! Отговори
ЗвиздУброец преди 4 години
Нормално е . Звезди като Брат Пит ще се помнят с това което са направили дори и от децата на децата ни а за родната "ЗвиздЪ" която главно имитира чужд труд и е известна с скандалите си по медиите е жизненоважно да изисква от всеки да и се знае автобиографията , щото иначе рискува да остане бързо бързо с 2-3 почитатели и то основно роднини .
4
0
 
5
 
! Отговори
до 3 преди 4 години
Пит е християнин
3
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
сууупер пич!
2
2
 
10
 
! Отговори
ined преди 4 години
Това не е той, а брат му Пит
1
0
 
56
 
! Отговори
Марто преди 4 години
Да, досто точно написано, че дори е леко нежно за родните звезди. Бих могъл да го кажа както си е, но няма да е политически коректно и ще има бан :)