Кои бяха най-стилните звезди на БАФТА

Ето кои впечатлиха с рокли
3 фев 2020 17:37, Ивета Иванова
3
Кои бяха най-стилните звезди на БАФТА
Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън очарова с роклята, с която се появи на церемонията по връчването на британските награди за кино БАФТА, провели се в неделя вечерта в Лондон. Херцогинята на Кеймбридж доказа, че е истинска кралска особа.

Кейт и принц Уилям рядко се появяват на звездни събития, но когато го направят, определено правят впечатление, коментират световните издания.

В "Роял Албърт Хол" херцогинята пристигна с великолепен тоалет на Александър Маккуин. Роклята е дълга, с деколте и къси ръкави, в бледорозово и е със златисти орнаменти. Кейт е заложила и на подобни колие и обеци, направени от перли и сребро. А аксесоарът, който най-много се хареса на феновете, е златната ѝ мини чанта.
Принц Уилям се появи с класически черен смокинг, бяла риза и черна папийонка.

Други знаменитости, които също блеснаха със секси рокли, бяха Емилия Кларк, Зоуи Кравитц, Шарлиз Терон, Скарлет Йохансон, Рене Зелуегър.
 
Емилия Кларк заложи на класиката - дълга черна рокля с дълбоко деколте, тънки презрамки и бляскави елементи около торса, бедрата и краката. Дъщерята на Лени Кравиц пък се появи с дълга елегантна златиста рокля с дълги ръкави.
 
Шарлиз Терон бе като принцеса от приказките - с широка бална рокля във виолетово, а Скарлет Йохансон заложи на рокля с перушина в бебешко розово.  Рене Зелуегър също се появи с рокля в бебешко розово.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: модазвездиБАФТАрокли
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
excellent преди 4 години
Хубаво облечени с стилни дрехи да ги гледаш с кеф както казват хора от света на modavel имат пари за всичко нужно дрехи, рокли, аксесоари от мен получават Отличен
2
3
 
0
 
! Отговори
хохохо преди 4 години
Голям чироз
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кейт е страхотна.