Превърнаха Кайли Дженър в Мария-Антоанета

Звездата с впечатляваща фотосесия
6 фев 2020 22:10, Ивета Иванова
9
Превърнаха Кайли Дженър в Мария-Антоанета
Снимка: БГНЕС

Кайли Дженър се превърна в съвременна Мария-Антоанета за специална фотосесия, направена за списанието "Harper's Bazaar". 22-годишната риалити звезда е на корицата на новия брой и дава интервю, в което говори за козметичната си империя, раздялата с Травис Скот, желанието си да има повече деца и т.н.

 Но най-много впечатли феновете със секси снимките.
 
За да прилича на кралицата Мария-Антоанета, Кайли е с голяма руса къдрава перука, украсена с черна панделка. На един от фотосите, милиардерката е по цял черен бански и високи токчета, и позира до диспенсър за вода. На друг кадър Дженър е гушнала дъщеря си Сторми и двете позират около много апетитни сладкиши - розова торта, кексчета с ягоди и т.н.
 
На една от снимките, Кайли е с огромна дълга официална рокля с буфан ръкави и лежи до принтера в офис. 
 
Скоро Сторми навърши 2 годинки и Травис Скот и Дженър организираха парти за чудо и приказ за дъщеря си. Двамата се появяват заедно на някои събития и се виджат редовно, но риалити звездата отрича да са се събрали.
 
"Ние имаме такава страхотна връзка. Ние сме като най-добри приятели. И двамата обичаме Сторми и искаме най-доброто за нея. Поддържаме връзка и се координираме", призна тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Видях "роклята". Единственото, което мога да коментирам - кичът е типичен за това семейство. За съжаление колкото и пари да имаш, нямаш ли усет за стил...
4
2
 
12
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 4 години
Наистина не знам какво им е сбъркано на еypoлибepacтите - Снежанка, Пепеляшка, а сега и Мария-Антоанета вече са църни като антрацитни въглищa, а Черният Пит в Холандия е забранен!Може ли някой еypoлибepacт да се включи и да ми обясни защо е така и какво всъщност искате да постигнете с това, сериозно Ви питам, моля!
3
1
 
13
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Тази болна за слава и пари жена, сигурно не знае къде се намира гроба на Мария Антоанета, в криптата на катедралата Сен Дени в Париж. И винаги има свежи цетя на него, въпреки, че там са погребани много френски крале.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
23 годишна е
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виждам,че се е превърнала в един силиконен татуиран слон