Явор Бахаров седнал зад волана с 1,3 промила, заяви: Съжалявам

Пробата за наркотици на актьора също била положителна
Обновена: 9 фев 2020 13:56 | 9 фев 2020 13:22, Красимир Ангелов
126
Явор Бахаров седнал зад волана с 1,3 промила, заяви: Съжалявам
Снимка: БГНЕС

"Съжалявам, че притесних семейството и близките си. Има досъдебно производство, повече не мога да кажа". Това заяви актьорът Явор Бахаров при излизането си от ареста, съобщава bTV.

Още по темата
Прокуратурата повдигна обвинение на актьора, който в събота бе задържан в Банско да шофира след употреба на алкохол и наркотици.

Полицията спряла за проверка Бахаров след съмнително поведение зад волана на една от главните улици в курортния град.

Тестът с дрегер отчел 1,3 промила. Пробата за наркотици също била положителна.

Явор Бахаров беше арестуван за 24 часа, а колата му остана със свалени номера в двора на полицията. Той е пуснат на свобода под парична гаранция от 5 000 лева.

Бахаров е обвинен по чл. 343, алинея 2 и 3 от НК за шофиране на автомобил след употреба на алкохол и наркотици, като обвинението за алкохол е повторно.

Той бе посрещнат от двамата си адвокати на излизане от ареста.

Миналата година актьорът беше осъден на 9 месеца пробация, след като беше арестуван от полицията при скандал между двама души в центъра на София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
11
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Сигурно, отново ще се измъкне, както предишните си пъти, Бялата Кукумявка- Сидеров и други. Този път Гешев трябва лично да вземе делото и да проследи подкупните съдии, първият вече падна показан ни от щатите.
77
0
 
17
 
! Отговори
nikonik преди 4 години
Споко, брат му е звъннал на неговия приятел от Бансия и са оправили нещата.
76
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е, че половин България и в , ако не и повече работи за мафията. Кой пряко, кой косвено. При Захари Бахаров не е така. Най вероятно това, по което си приличат двамата братя е тяхната безпардонност
75
1
 
15
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Майка му Мюжгян Бахарова, сигурно много се срамува. За да не остана неразбран не от името си, а от иска си.
74
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя не за първи път,но явно е голям народен артист,и минава метър,до като убие някой човек,ако в друга държава с дрога и алкохол ще го осъдят на много години.
73
0
 
40
 
! Отговори
Някой си преди 4 години
Много е нагло да се извиняваш на близки, а не на обществото, което му е платило образованието и го трае да се друса с кокаин и да кара пил. А ако беше убил някого дори щеше да има смекчаващо обстоятелство, защото наркоманията било болест. Е като е болен в Раднево и след това 3-4 години да копае каналите на магистралите, белким някой се смили над него и го оттърве от мъките му.
72
0
 
32
 
! Отговори
таксиметаржия преди 4 години
До АнонименПо-пропадналия от двамата братя. Другият пък се продаде на божков.
71
3
 
20
 
! Отговори
ABC преди 4 години
Да, звънне на Иво Андонов ще му удари едно рамо. *** от ГДБОП чете Пенчо Славейков ;)Алеко Константинов е само хижа на ВИТОША !
70
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 77 Ако не беше брат на Иво Андонов вече да е в панделата.
69
3
 
35
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
При повторно нарушение изобщо не трябваше да го пускат.
68
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
75, Киро Гела е човек на Тиквата, затова и Гешев палячото не го разследва.
67
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 73 Ми точно това му казвам и на тоя 69-ти. Бил се продал на Божков моля ти се. Че като му дават пари от парите на Божков да не би да ги е крал Захари Бахаров? Заслужил си ги е с честен труд. А това че Черепа е укривал данъци, какво общо има Захари Бахаров с това. Оня 69-ти, ти знаеш ли колко хиляди хора работят за мафиота Домусчиев примерно в БМФ? Дай и тях да ги обвиним, че са се продали на Киро Гела, защото им осигурява заплатите!
66
1
 
42
 
! Отговори
Ваня преди 4 години
След повторно хващане с алкохол и наркотики следва ефективна присъда....
65
0
 
29
 
! Отговори
Брат му е рекламно преди 4 години
лице на лотариите.А малкият непрокопсаник какво ркламира?
64
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 69 Ами в БНТ като му дават жалки хонорари на Захари, какво да прави? Да стои и да чака на един филм на година от БНТ ли? А за такива роли които изигра в Под Прикритие, Love. net И Денят на бащата в Холивуд щеше вече да е милионер защото играе на световно ниво.
63
1
 
42
 
! Отговори
Не съжалява,че е преди 4 години
бил пиян и друсан.Не съжалява,че в такова състояние е бил опасен за другите участници в движението и би могъл да убие невинни.Съжалява само,че бил притеснил роднини и приятели.Симптоматично-високо самочувствие,самомнение и презрение към околните.Този малък лигльо трябва да бъде поставен на мястото му,а то е на топло за година-две,да има време за размисъл кой е той,кои са другите и как трябва да се държиш в обществото.
62
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аре сега ми кажете не е ли ирония на съдбата - Брат му да го отърве от панделата, както изкара от панделата в ролята на Иво Андонов Косъма и Близнаците в "Под Прикритие"?После като ви кажат, че тоя сериал отразява на 100% действителността у нас да не сте против.
61
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брат му най безскрупулно се продаде на Божков и не спря да му рекламира скапаните лотарии. Този само се друса и пие, а преди време беше бил и приятелката си. Пълни ***.
60
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Саше, ако не беше Иво Андонов, вече щеше да търка нара в Централния Софийски, защото е нарушил пробацията си от миналата година.
59
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
за 58 Той тоя е уникат в историята на Брадъра...колко пияници се изредиха да влизат в тази къща, но си имаха предостатчъно алкохол за да си живеят нормално в къщата, но Бахаров по- скоро е наркоман, а не пияница и затова не можа да издържи там и си тръгна.