Ванеса Брайънт: Коби, липсваш ми...

Съпругата на легендата на НБА с трогателно видео
15 фев 2020 10:45, Петя Славова
23
Ванеса Брайънт: Коби, липсваш ми...
Снимка: БГНЕС

Ванеса Брайънт използва социалните мрежи, за да напише прочувствено послание за Свети Валентин до покойния си съпруг - Коби Брайънт.

Тя публикува видео, в което звучи песента на Лорин Хил "Tell him", предаде Bulgaria ON AIR.

"За моята вечна валентинка. Толкова те обичам, толкова ми липсваш на любимия ти празник. Целувки за теб и за Джиджи. Честит Свети Валентин, скъпи мои", написа тя в Instagram.


Легендата на НБА и 13-годишната му дъщеря Джиана, наричана Джиджи, загинаха в катастрофа с частния хеликоптер на спортиста, а с тях са пътували още 7 души. Нито един от тях не е оцелял.

Двамата бяха погребани на частна церемония.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
14 преди 4 години
Това трябва да е танцьорката от Sensual Seduction на Снуп Дог.
18
3
 
9
 
! Отговори
Нищо лично преди 4 години
И на 8ми март ще ни напомнят за него.После и на коледа и т.н.
17
6
 
8
 
! Отговори
Нема страшно преди 4 години
И като написала там в някакво интернет пронстранство и той прочел. Че чак заплакал. Що за глупости не мога да разбера? Тя писала и вече много скърби. А той прочете ли? Баси простотията, честно.И това новина??? Аре бе, ама вие сериозно ли?????
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Бау Стига глупости! Бял, черен, беден или богат - умираш! Ако си бил талантлив в някаква област, гений или просто достоен човек, ще те помнят повече хора и по-дълго. Но независимо от всичко ще си мъртъв и няма да го разбереш. Животът е тук и сега и трябва да се живее- по възможност красиво и с повече любов и доброта!
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има и един друг черен астрофизик и него се разцепват да го дават по филмчета -беше обяснил че черната дупка ще те всмукне като прахосмукачка разбих се от смях.Мислех да му пиша един мейл да го питам дали първо не влизаш в орбитална траектория и после спираловидно да "падаш" в нея защото тя всъщност не е дупка не е черна и не е кръгла ама айде викам си в престижните университети си имат квоти за тъмнички тоя сигурно е квотен.Прахосмукачка,а
14
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Черни спортисти колкото искаш а черни учени кога? Един Нийл Деграс и го показват по всички канали все едно са открили розов еднорог.
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БауВсички сме просто пътници.Помниш фараоните нали?Онези полу-божества които са се къпели в парфюм мляко и вино и са притежавали стотици тонове злато.И кво?Станали са на прах.
12
4
 
2
 
! Отговори
Бау преди 4 години
До 11Това е "проблема" .. никой не се интересува кога ще умреш, "приятелите" ти ще те забавят след седмица :D Не плача за Коби, просто човека си е постигнал супер много и има моя респект.
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БауНяма да е скоро колкото и да се надяваш.Можеш да ходиш да поциврош на гроба на Коби.Аз отивам на кафе с приятели.Ти реви за Коби.
10
1
 
12
 
! Отговори
Диабло преди 4 години
Оставил е голяма празнина след себе си, поради това много скоро ще бъде запълнена !!!
9
1
 
6
 
! Отговори
Менто преди 4 години
Всички живо се интересуваме.!.
8
7
 
4
 
! Отговори
Бау преди 4 години
До 7 Боже колко си си глупав не е истина :D Ще си умреш бял и беден и забравен даже от роднините след седмица ...
7
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БауПо-добре жив беден и бял отколкото мъртъв богат и черен.Легенда,легенда колко да е легенда?След 10 год никой няма да си спомня за тоя.НБА е машина за пари ще и сложат нови винтчета ще правят нови пари.На мен ми е смешно когато някой с купища пари почне да пести доларчета рискувайки животът си.Ето и тоя.Хеликоптерът е нодел 1975-та.Втора употреба струва колкото едно бентли.Легендата е кътал 400-500 млн гущера в банката.Е точно тая ли крива жигула ще си купи за да спести пари?
6
12
 
5
 
! Отговори
Бау преди 4 години
До 5Осъзнаваш ли факта, че си се 'родил' "бял" ама не си го постигнал ти ? Този беше легенда благодарение на собствени постижения ... Беден *** ...
5
6
 
9
 
! Отговори
до 2 преди 4 години
Черните са като нашите роми - най-важни са те а деца винаги могат да се направят нови и то много :0
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Катастрофата е издънка на пилота. Прекалена самоувереност.
3
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От желание да спести някой долар така става.Хеликоптер модел от виетнамската война,без оборудване натоварили се 100 *** вътре и летят в мъгла.Гледката силно напомня на стар раздрънкан бус натоварен с бг мексиканци без фарове в насрещното.И в каква планина се е блъснал в гъста мъгла след като го бяха снимали в ясно време с 2-3 км видимост как машината се върти около оста си падайки.Обикновено така правят като им блокира или падне опашният ротор.Значи пестене и от сервиз.После липсваш ми..
2
15
 
22
 
! Отговори
Бау преди 4 години
До 1Загубила е и дъщеря си, злобо .... Тя тези 500 милиона си ги е имала и преди ... Ти си имаш 20лв и за това си такъв ....
1
12
 
19
 
! Отговори
истината преди 4 години
Мисля си, че ще го преживее с 500 милиона долара.