Годините не й личат - Джейн Фонда спира с корекциите

Актрисата се появи на корицата на сп. Elle
18 фев 2020 21:40, Дарена Найденова
14
Годините не й личат - Джейн Фонда спира с корекциите
Списание Elle

Джейн Фонда е едно от съкровищата на Холивуд. Актрисата успява да се превъплъти във всяка една роля и да накара публиката или да я хареса, или да я намрази. Родена през 1937 година, тя има спечелени две награди "Оскар", седем "Златен глобус"“ и още над 40 други статуетки.

През последните години обаче не я виждаме толкова често на големия екран. Последният ѝ проект "Книга за възрастни" бе през 2018 година и сега Фонда по-скоро се изявява в телевизията. По-сериозно ангажирана е с борбата срещу климатичните промени като всеки петък води протест във Вашингтон.
 
Звездата е арестувана всеки път, но това не ѝ пречи да продължи с мисията си. Към нея привлича и доста известни свои колеги – Сам Уатърсън, с когото работеха в сериала "The Newsroom" и Тед Дансън. Едно от най-разпознаваемите лица обаче беше това на Хоакин Финикс, който заедно с Фонда протестира точно преди наградите "Оскар".
 
Актрисата се шегува, че хипермобилните ѝ стави ѝ помагат да се измъква лесно от белезниците. Първият й арест е още през 1970 година в Кливланд. Тогава тя е задържана заради витамини, които са били сметнати за наркотици. Снимките ѝ от ареста бързо обикалят медиите и превръщат Фонда в любимка на публиката.
 
Климатичните промени са толкова важни за нея, че тя си договаря 4-месечен отпуск от сериала си "Grace and Frankie", за да може да присъства на всеки един протест във Вашингтон. Признава, че е вдъхновена от Грета Тунберг и Наоми Клайн и е решена да наруши спокойствието си в името на природата. 

Още от интервюто на Джейн Фонда четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
..... преди 4 години
Годините не и личат на снимките в списанието защото е минала ютията на фотошоп.Иначе на снимката от Инстаграм си е като смачкан вестник в лицето и ръцете и също.След пластични операции се старее много по-бързо.
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
стига сте въздишали по тази жена. гледайте тия до вас.
9
1
 
5
 
! Отговори
65 преди 4 години
Тази снимка е отпреди 20 год.сигурно.Скоро я гледах по време на протестите с белезници.Ами направо си прилича на 80 годишна.За разлика от нашите измъчени баби,тя е с поглед на млад човек.И как не ,какво и е липсвало?
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Холивод е жесток, много жесток. Не само като сюжети. Той не цени хората, не цени никого. На кого позволява да е себе си? Налага чрез подигравка и финансова изолация определен модел на външен вид и поведение, който е абсолютно извратен, защото няма уважение към човека. Налага го от бебешка възраст, с кукли с бюст!!!!!
7
2
 
6
 
! Отговори
За Макрон е таман преди 4 години
70+ годишна ппутка, вече започнала да и падат космите - радост за френския перверзник и пасивен хомосексуалист Макронне са ли велики "лидерите" на този прекрасен ЕС .... дето кога и да го напуснеш, все ще е късно
6
4
 
3
 
! Отговори
Дядо разбирач преди 4 години
До АнонименКато за 83 годишна направо си е цепе, няк. Я погледнете някоя баба на 83 години от вашто село и я сравнете с това бабе.Всяка една баба от което и да е село на 83 години ще изглецда точно по този начин ако имаше нейните пари и пластични операции . За какви цепеници приказваш ? А тя ще изглежда точно като всяка една баба ако дори и за месец спре с подмалдяващите процедури.Я по добре си признай че си падаш по дърти /цепе, нячки , точно като Макрон и да се приключва с обясненията ...
5
3
 
3
 
! Отговори
Ми преди 4 години
Вярно е повече от 105 не и давам.
4
5
 
4
 
! Отговори
Козела преди 4 години
За първи път я гледах в бг. когато играеше в филма Кат балу каобоика.Много красива беше на млади години.
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като за 83 годишна направо си е цепе, няк. Я погледнете някоя баба на 83 години от вашто село и я сравнете с това бабе.
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не си беше правила всичките операции и изглеждаше по този начин щях да се впечатля сега не съм даже напротив.
1
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това бабе беше Красавица и остарява красиво. Въпреки чее на преклонна възраст нее за изхвърляне.