Рокер, банкер, моделка и хотелиер зад печката в MasterChef

Хоби готвачите ще пробват да впечатлят журито с уникални рецепти
18 фев 2020 13:45, Александър Попов
13
Рокер, банкер, моделка и хотелиер зад печката в MasterChef
Снимка: bTV
Само след седмица на кулинарната арена на MasterChef ще се качи шестото поколение хоби-готвачи, които ще се борят за заветната престилка. Тя пък е първата стъпка към голямата награда.
 
От 24 февруари в ефира на bTV стотици хоби-готвачи ще представят разбирането си за храната като удоволствие, чрез което изразяват себе си, даряват любов и дори се лекуват. 
 
Своята визия за първокласно ястие ще покажат метъл музикант, изящна моделка, мениджър на критични ситуации, продуцент, рокер, обиколил три континента, хотелиер, бизнес дама, банкер и дори рейнджър. Те пристигат от всички краища на света, за да докажат възможностите си пред компетентното жури - шеф Андре Токев, шеф Петър Михалчев и шеф Силвена Роу. 
 
Претендентите за титлата и голямата награда от 100 000 лева ще сготвят множество впечатляващи и екзотични комбинации от продукти, здравословни блюда, но и традиционни ястия от българската кухня. Много от тях ще съобразят избора си на рецепта с предпочитанията на член от журито, на когото симпатизират и чиято философия за храната споделят.  
 
Те ще демонстрират отлични познания за обработката на продуктите, технологичните процеси, модерните готварски уреди, естетичното представяне на рецептите и последните тенденции на световната кулинарна сцена. 
 
В опит да впечатлят журито, състезателите ще разбулват тайните на баба, собствените си рецепти за семейно щастие, ще покажат дори рецепти за средновековни храни. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е МастърШеф. Оня с красъьите е ХелсКитчън и той започва другата седмица. :-)
12
1
 
1
 
! Отговори
Гого преди 4 години
А стига бе , пак ли тия черпаци, ядене ,ядене, нямали нещо за духовната храна.
11
1
 
3
 
! Отговори
шеф преди 4 години
"Шеф"? Ай, стига глупости! На български е готвач е главен готвач! И дотегнаха с тези готвачи, честно. На всеки канал готвят.
10
1
 
1
 
! Отговори
11 преди 4 години
Ша ги зяпам, когат набарбуляскат боб с наденик кучешко щастие.
9
1
 
7
 
! Отговори
Pencho bre cheti преди 4 години
Това с готвенето се изтърка. Бяха ми частично интересни първите 1-2 сезона, след това спрях да гледам, защото всеки епизод едно и също правят - готвят дивани, легла и пр. неща.
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държавата цирк, пълна с ВИП-ве, и подобни. Вече не се траят ...
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълна пародия на предаване , от което да нещо положително - намусени физиономии на шефовете, федфебелски крясъци ,сякаш е някакво наказателно депо ,това ,което се прави в "омразния4 Запад - изграждане на екип , тук е на принципа всеки срещу всеки , който е бил в реална кухня е наясно - може да си суперготвач ,но без екип ,който да се чувства пълноценен край теб ,си е чиста загуба на хора и време
6
1
 
12
 
! Отговори
Гънс енд роузис преди 4 години
Аман от шефове! Всеки в тази държава иска да е шеф.
5
4
 
14
 
! Отговори
E И ??? преди 4 години
Няма по-безинтересно предаване от това - само крясъци и глупости. Рядко тъпо и скучно. Да галим егото на водещия, нали ??? Ами да си ги вземе в ресторанта и да се вихри. Защо трябва да измъчва зрителите !!!!!!!!!!!!
4
4
 
14
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Айде без тия чефове.
3
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТЕЯ СА МИ АДСКИ ПРОТИВНИ
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябваше да има и шлосер.
1
1
 
22
 
! Отговори
Мишо преди 4 години
Айде стига с тези готвачи, бе...Навсякъде готвачи, готвачи...Мастерготвачи, мастершефове или не знам си какви там.