Саманта Маркъл: Меган умишлено развали рождения ден на Кейт

Ето какво казва полусестрата на Меган Маркъл
20 фев 2020 15:55, Ивета Иванова
23
Саманта Маркъл: Меган умишлено развали рождения ден на Кейт
Снимка: БГНЕС

Полусестрата на Меган Маркъл - Саманта, твърди, че Меган е завиждала на Кейт Мидълтън.

Саманта дори казва, че Меган е искала с Хари да обявят, че се оттеглят от кралското семейство в началото на януари, за да провалят рождения ден на Кейт. Принц Хари и Меган обявиха, че изоставят кралските си задължения на 8 януари, а Кейт Мидълтън, херцогиня на Кеймбридж, отпразнува 38-и рожден ден на 9 януари.

"Тъжно е, че Меган направи това на рождения ден на Кейт - вярвам, че тя е завиждала на красивата Кейт. Тя никога не може да се сравнява с нея. Кейт е икона - перфектна за кралица и прекрасна като член на семейството и като майка. Бях впечатлена как Кейт може да накара рокля, която струва 200 долара, да изглежда все едно струва 2 млн. долара", сподели Саманта пред "Daily Star Online".

Още от разкритията на Саманта четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направо нямам думи как уж най - близките ти хора могат да бъдат най - големите гадняри и да ти подливат вода при всеки удобен случай. какво я интересува сестрата Маркъл какво става в кралското семейство и да го обсъжда? Откога стана кралски летописец? Ето какво се получава когато една бяла *** намери сцена на която да се изявява., за да привлече вниманието към себе си. Ужасно е. Такъв е бащата, защо сестрата да е по - различна? Радвам се за Меган, Отърва се от отвратителното си семейство.
11
2
 
5
 
! Отговори
Jiji преди 4 години
Едно мънкии плюе по друго мънкии
10
2
 
8
 
! Отговори
@ преди 4 години
До Анонимензабавно как си написал името на онази *** на араби - даяна с главна буква, а имената на бъдещите Крале - Уилям и Чарлз с малка. : ))))
9
10
 
14
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
Малко български език и литература за начинаещи журналисти:В българския език няма дума полусестра, впрочем няма и полубрат. Сестрите винаги са си 100% сестри, ако имат само общ баща, се наричат еднокръвни, ако имат само обща майка, се наричат едноутробни.
8
10
 
23
 
! Отговори
отвратитИлно преди 4 години
па и тая саманта завижда на Меган та се пука от яд !
7
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Б Х !Гладен съм и няма къде да работя, заминава шофьор за Ханау !
6
21
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от цялото кралско семейство, единствено малкият Хари става за нещо. пълен пройдоха, непукист, прави всичко наобратно, но единствен, по собствено желание, беше на мисии със спец частите в афганистан и си е рискувал живота наравно с другите, за разлика от оядените префърцунени чарлс, уилям и т.н. Хари пуши, пие, забавлява се като нормален човек, кара мотори, не позлва охрана и пет пари не дава за етикетите и глупостите им. И никога няма им прости, че убиха майка му- принцеса Даяна.
5
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Открила топлата вода - то е повече от ясно, че и завижда.
4
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
специално прочетох статията и саманта нищо не е казала за 'перфектна кралица'. и няма и как, ама откъде *** да знае. според британските закони няма крал и кралица, а само крал и съпруга на краля или кралица и съпруг на кралицата. останалото са измишльотини на онези с розовите пантофки, дето майките им ги учат как да хванат чичко паричко и да не работят. чукчи не читател, чукчи - писател:)
3
39
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Освен, че е слаба, не виждам с какво е красива Кейт. Подлизурка.
2
58
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кейт е една хитра сврака. А Меган е жена с чар и достойнство.
1
58
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Меган е много сладка и естествена на фона на онея надутляци ...