Джиджи Хадид: Обясниха ми, че тялото ми не е на модел

Звездата споделя, че е готова за семейство
Обновена: 23 фев 2020 19:19 | 23 фев 2020 19:19, Дарена Найденова
10
Джиджи Хадид: Обясниха ми, че тялото ми не е на модел
Снимка: i-D magazine

Джиджи Хадид е едно от най-известните имена в модния бизнес. 24-годишната звезда започва своето приключение на модния подиум през 2015 година в шоуто на Жан-Пол Готие в Париж. Оттогава тя е постоянен участник в Седмицата на модата във всички известни градове. Освен това, Хадид е част и от УНИЦЕФ, с която успява да посети страни като Бангладеш и Сенегал, за да се запознае с проблемите там.

Сега супермоделът застава на корицата на списание i-D и говори открито за първите си стъпки в индустрията, как се справя със славата и какви са плановете ѝ за бъдещето. Хадид е във връзка с изпълнителя Зейн Малик, с когото се разделят и събират на няколко пъти през последните години. Доказателство, че връзката им все още е жива, беше снимка на Зейн, която Джиджи публикува навръх Свети Валентин.

"Не знам дали винаги ще бъда модел. Мисля, че един ден ще искам да създам семейство", казва тя пред изданието.
Въпреки тези планове, засега Хадид не смята да слиза от модния подиум. Тя признава, че обича креативната страна на този бизнес и се наслаждава на дизайнерите, които имат нестандартно виждане за нещата. В момента Джиджи е един от най-търсените модели, но в началото на кариерата ѝ всичко е било съвсем различно.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Татуирана наркоманка с татуиран наркоман спари не със с слаб ибезработен или работещ за 500 600 долара
6
1
 
7
 
! Отговори
Ееее преди 4 години
Стига вече с тези туинговани жени. Вече половината сме ***. Давайте и готини юнаци.
5
2
 
9
 
! Отговори
естет преди 4 години
Джиджи и сестра й приличат на високоплатени... да не пиша какви, че ще излезе със звездички. Ами каква е Ирина Шейк - едно красиво тяло и нищо повече. Има поглед на крава и акъл на кокошка. Който не вярва - да й гледа интервюто при Летерман. Какви модели имаше преди - Клаудия Шифър, Линда Еванджелиста, Кристи Търлингтън и т.н. Излъчваха класа, имаха харизма. Кристи специално за мен е богиня - вижте я в гугъл, сравнете я със сегашните "звезди" и ще разберете за какво говоря.
4
0
 
4
 
! Отговори
Димитър Емило преди 4 години
Пристига хубавата Джиджи, с добро сърце, засмяно лице, с коси от злато.
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жижи-бижи хабиби...
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз бих я.....
1
10
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
Тоя дето и е казал, че няма тяло на модел, да вземе да се гръмне и да си скъса дипломата. Джиджито е много джиджана. Аз лично много я харесвам