Футболист от Манчестър Юнайтед влезе в "Гласът на България"

Провал за дъщеря на модна диктаторка
24 фев 2020 07:53, Александър Попов
9
Футболист от Манчестър Юнайтед влезе в "Гласът на България"
Кадър: Гласът на България
Българска надежда на "Манчестър Юнайтед" направи трансфер в "Гласът на България". Александър Георгиев, който тренирал в младежкия отбор на червените дяволи във Великобритания, беше приет с отворени обятия от четиримата треньори в пилотния епизод на шоуто снощи.
 
Преди да се яви в шото у нас, 20-годишният пловдивчанин получил покана да участва в британската версия на най-гледаното музикално риалити. Александър обаче предпочел да се пробва на кастинга тука, защото сърцето му е в България и милее за дома.
 
Не такава съдба имаше дъщерята на бившата модна диктаторка Паола Апси, която държеше едни от най-скъпите бутици у нас в зората на демокрацията. 
 
23-годишната Памела не успя да обърне нито един червен стол, а след изпълнението си тя се сгуши разстроена в прегръдките на гаджето си, което я чакаше зад кулисите.
 
Още в първия епизод Михаела Филева и Камелия хвърлиха ръкавица към Графа и Иван Лечев с обещанието, че короната в седмия сезон на шоуто най-после да бъде спечелена от жена. 
 
По време на първия етап от предаването - кастингите на тъмно, едно от най-силните оръжия в битката между треньорите отново ще бъдат допълнителните блок бутони. Всеки от тях ще има право да блокира колегите си само по един път, като така ще го лиши от възможността да спечели желан участник за отбора си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
баба Злата преди 4 години
Много завист,ей! Некадърният българин знае само на компа да драска,хората се развиват през това време.Много ви разбират дървените глави от музика.Тя чалгата на никого не прощава.Момчето е кадърно,с прекрасен глас и красиво,а вие...вие сте мухали де не ставате за нищо.Пийте си рикията и се успокойте!
6
2
 
2
 
! Отговори
господи кеков кекав преди 4 години
във всички голямя училища, школи, унивеситети и лаборатории има два вида хора едните които си плащат за да имат в биографията че са учили там а други ги канят и им спукват седалките да бачкат.Та тия първите са онези дето семействата им са крали от държавата и хората за да имат пари да си платят за да се били учили.Това е лигава и плесенясала новина за китаристчето.Роналдо го взеха на 18 г а Бербо на 28.единият игра 10 вторият 4г. И защо не метнаха на АГ една топка да пожунглира и помеша с народа
5
1
 
2
 
! Отговори
САЩ над всичко преди 4 години
В младежкия , ама само тренирал , ама живее в бг хахахахахаха невменяема държава с невменяеми хора
4
5
 
1
 
! Отговори
жжж преди 4 години
Много *** беше това момче. С един женствен глас и професионално направени вежди. Мале, малее...
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Модна диктаторка? Вие сериозно ли?
2
1
 
10
 
! Отговори
аха преди 4 години
аз съм ходил на Емиратс стадиона /като турист де/
1
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво развитие само. От Манчестър Юнайтед до Гласът на България. Направо останах без думи