Роби Уилямс със съвети в "Гласът на България"

Настъпва ли матриархат в шоуто
28 фев 2020 12:18, Александър Попов
13
 Роби Уилямс със съвети в "Гласът на България"
Снимка: bTV
Битката за короната в седми сезон на "Гласът на България" официално ще раздели треньорите в два враждуващи лагера. Тази неделя Михаела Филева и Камелия ще обявят война на колегите си в журито, а Графа ще признае, че в шоуто е настъпил матриархат. 
 
Един глас ще накара всички да поискат да обърнат столовете си към сцената, но един ще остане блокиран. Кой кого ще елиминира и как Влади Ампов открива "прокобата на блок бутона", ще стане ясно във втори епизод от кастингите на тъмно.
 
Романтичен млад китарист, който се бори с коварна болест, две сестри с обща мечта да се качат на голямата сцена и експресивна певица, която се подготвя за изпълнението си с 60 клека в бекстейджа, са част от колоритните участниците в епизод 2. 
 
Как да сбъднат мечтата си за музикална кариера ще ги посъветва лично световната звезда Роби Уилямс. Той ще влезе в ролята на треньор с безценни съвети към участниците в "Гласът на България". В специално видеообръщение легендарният певец ще разкрие формулата за успех в музикалния бизнес и ще предаде част от опита си на кандидатите за певческа слава в шоуто.
 
Благодарение на силното онлайн присъствие на българското издание на музикалното риалити, което получи награда за най-добро представяне в мрежата сред всички формати "The Voice of..." в света, сцената на "Гласът на България" се превръща в предпочитано място за изява на чужденци от всички краища на света. Силното международно участие ще продължи с изпълнението на едно нежно 19-годишно момиче с космически глас, което ще получи най-неочакваната и емоционална среща в живота си.
 
В епизод 2 пред четирите стола ще се изправи и регетон звезда от Доминикана, която ще се опита да впечатли треньорите с изпълнение на най-големия световен хит на изминалата година.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що пишете глупости бе нещастни хорица обслужващи турската телевизия Босфор TV. Не Роби, а Таркан ще говори.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами аз много харесвам Take That, ама без него, четиримата си бяха върхът! Роби постоянно се е карал с другите, особено с Гари, Гари Барлоу е 100 пъти по- талантлив - талантлив композитор, пианист, певец, заради него Take That още ги има! Не беше ли редно именно Гари да даде съвети за успех, защото за мен той е по-успешен!! Роби крещи, вулгарен е и е голям нарцис! Веднъж Джейсън, който ги напусна 2014 г, така му се ядосал, че му ударил шамар и онзи се кротнал: )
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно така, Роби Уилямс ще разкрие формулата за успех и всички участници изведнъж ще станат много успешни.. Важното е рейтинг да има.
8
1
 
4
 
! Отговори
пояснение преди 4 години
аз съвети не прочетох. ама важното е статията да има заглавие, иначе кой ше я чете!
7
1
 
2
 
! Отговори
До елемага преди 4 години
Защо пък: "другаря Роби Уйлямс"? Комунист ли е бил?
6
7
 
3
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
5 взел си са много насериозно,кат не вдяваш,за какво ми е коментара?*** така сте,коне с капаци!!
5
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Елемаг, изгледай концерта му от Knebworth от 2003- та година където събра 130 000 души и после пак плямпай с какви песни е известен и с какви концерти.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иванов, мега си зле. Какво влачене в България те гони, бе? Уилямс ще бъде записан във видео материал в Англия и ще бъде пуснат на участниците в България.
3
13
 
5
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
С какво е известен другаря Роби Уилямс?Член на буфосинхронистката вокално инструментална група "Вземи това"?След това направил един "гавър" на една известна мелодия с модерен аранжимент?Нататъка нещо,а? :)
2
6
 
5
 
! Отговори
Съвсем преди 4 години
Е закъсал. Следващата крачка е да запише дует с Тита.
1
11
 
5
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Горкият, колко е зле щом се влачи в България. В Англия никой не го бръсне за слива вече.