Джони за бившата Амбър Хърд: Да я изгорим!

Доверието към актрисата също пада
Обновена: 2 мар 2020 23:16 | 2 мар 2020 18:53, Петя Славова
23
Джони за бившата Амбър Хърд: Да я изгорим!
БГНЕС

Продължават любопитните детайли около въпросите кой всъщност е бил насилник в семейството на Амбър Хърд и Джони Деп. Двамата бяха съпрузи от 2015 до 2017 г. и се разделиха трудно като Амбър обвини половинката си във физическо и емоционално насилие.

В същото време записи хвърлиха съвсем различна светлина около въпроса кой кого е насилвал и доказаха, че Деп е бил миролюбив във връзката си с нея. След появата им мнозина от феновете ѝ решиха, че тя дори не е достойна да играе в продължението на „Аквамен“. Нелека бе и съдбата по-рано на Деп, който така и не продължи участието си в поредицата "Карибски пирати".

Миналата седмица се проведе и предварителното изслушване по делото срещу британския таблоид „The Sun“, който обвини Джони Деп в насилие срещу бившата си съпруга Амбър Хърд.

По време на срещата бе оповестена публично личната кореспонденция на 56-годишната холивудска звезда с близък негов приятел Пол Бетани. Съобщения от 2013-2014 година, обаче поставят отношенията му с Амбър Хърд под съмнение.

Повече по темата в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледах й снимките, какво й е толкова красивото на тази? Не е грозна, но е съвсем обикновена. Стандартна незапомняща се блондинка, а освен това явно змия. Най-красивото лице на света, айде посмали.
13
4
 
7
 
! Отговори
"ИЗНАСИЛВАНЕТО& преди 4 години
КАТО СРЕДСТВО ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ!
12
4
 
12
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Абсолютно дяволско изчадие е тази- самият факт, че според някакво проучване имала перфектните пропорции на лицето го доказва! Джони даже леко се е отървал най-вероятно...
11
6
 
11
 
! Отговори
Смешници преди 4 години
Не знам кой и защо,но Амбър направо къса синджира.От такова нещо не трябва да се слиза .Само за бърза закуска и пак ..на коня.До припадък.То предница,то задница ,то лице ,то ....Размечтах се.Блазе му на Джонито ,че е тупал мекицата и.
10
2
 
20
 
! Отговори
Toto преди 4 години
Поредния минус за "Me too".
9
5
 
12
 
! Отговори
АМБЪР преди 4 години
В клозета!!!
8
7
 
9
 
! Отговори
пенсионер преди 4 години
деда ви, на сцената от оня *** филм Информаторите от 2008 година, къде Амбър прави к3кс с 2-*** едновременно директно свършва, а и тогава беше 12 години по-млада! тоя Деп сигурно е с ЕД (Еректилна Дисфункция) и е мек като деда ви, преди да си вземе синьото хапче!!
7
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Затова никаква Истанбулска конвенция!
6
12
 
6
 
! Отговори
вещица ама убава преди 4 години
Пластични хирурзи избраха най-красивото лице в света - Амбър ХърдМедиците от лондонския център за пластична хирургия определиха лицето на американската актриса Амбър Хърд за най-красивото лице в света.
5
3
 
36
 
! Отговори
Торкемада преди 4 години
-Изгорете вещицата!-Но тя е много красива!-Добре, но после я изгорете...
4
17
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
До 3Изобщо не я натири, а тя и него натири. После излезе статия, че той почнал да и се обажда пак и да я моли да се съберат отново, ама тя не искала. Даже писаха, че си имала нова приятелка, защото е бисексуална. Но е една от най-красивите жени в света, неоспорим факт
3
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Амбър е от жените, които знаят много добре как да използват красотата си, за да печелят Ясно е, че като човек е пълна развалина и я интересуват само парите на всяка цена, но и за него не ми е жал никак. Човек, врял и кипял, издигнал се от мизерията до топ световен актьор, а се остави една очевидна използвачка и интересчийка с красиво лице да го направи за 2 стотинки. Накефих се как Илон Мъск я натири набързо.
2
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вещица е , от записите става ясно че го е замервала с бутилки и пепелници и нарочно му е тровила живота и се е изкарвала жертва. Казала му е и право в лицето че никой няма да му повярва че го е малтретирала защото е мъж , а тя физически слаба и беззащитна жена.
1
17
 
14
 
! Отговори
до Джони преди 4 години
тая да не е Ве щи ца, че трябва да я гориш! а кога ти правеше вувузели мълчеше, нали?!