Кралицата към Хари: Винаги си добре дошъл у дома!

Двамата разговаряли 4 часа!
5 мар 2020 12:37, Ивета Иванова
24
Кралицата към Хари: Винаги си добре дошъл у дома!
Снимка: БГНЕС

Принц Хари скоро се прибра в Англия, за да изпълни някои от последните си кралски задължения.

Става ясно, че принцът и баба му, кралица Елизабет Втора, са провели емоционален разговор, който е продължил около 4 часа. Хари е отишъл при баба си за обяд в неделя и двамата разговаряли надълго и нашироко за всичко, което се случи в последните месеци в кралското семейство.
 
Смята се, че двамата са обсъждали най-вече решението на Меган и Хари да напуснат кралското семейство и да отидат да живеят в Канада.
 
Кралицата е казала на внука си, че ако някога промени решението си, той отново ще е добре дошъл в двореца.
"Ти си много обичан и винаги ще си добре дошъл тук", обяснила е тя, твърдят от "The Sun".
 
Двамата имали да си кажат много неща, затова разговорът продължил цели 4 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а аз водех разговори с баба ми без да ги пишат по вестниците -голям праз кралицата и ХАри началото на розтурването на т.нар Британска империя да живее кралицата майот това я е страх и затова гласуваха Брекзита последни напъни да се съхрани кралството
18
2
 
4
 
! Отговори
МегЪн към Хари преди 4 години
Ама я и аз искам в двореца, бе бабке!!! Много студено в Канада,а заради детето пускам парното на 5. Канадската топлофикация милост НЯМА!!! Докато стигнем до изравнителната сметка ще съм побеляла от студ! Кажи й го Хари,докато си топли 100 годишните дърти кокали на камината във викториански стил,че НЕ можем го плати туй парно!
17
0
 
6
 
! Отговори
лично мнение преди 4 години
Абе щом баба Елизабет го пита, с Меган май ще се оставят,а? Забележете кралицата казва ТИ си добре дошъл,ама Меган и бебето НЕ. Мисля,че Хари май тайничко съжалява,че се е оженил за Меган,а не за някоя английска благородничка. Прекалено много подигравки чу зад гърба си.
16
0
 
2
 
! Отговори
до 15 преди 4 години
само от постване на фотографии и скрити рекламки в социалните мрежи харито и неговата убавица ще станат мултимилионери. от там нататък има стотици начини един популярен човек да изкарва пари без да му се налага да се изпотява
15
1
 
3
 
! Отговори
до анонимен преди 4 години
като се замисли човек, защо да се връща?----------------Ми кът свършат парите, кът паднът привилегиите, Мегито кът почне да му трие сол на главата, кът му писне да си ляга с една и съща всяка вечер и т.н. и т.н....Пък и той освен купони, алкохол, дрога и оргии друго не умее, а баба му разрешава всичко....-)))))))))
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТова за помощите е мит. Трябва да си работил дълги години, за да получаваш добри помощи. И е истина, че има много бездомни в Англия. В Щатите има по-малко спрямо огромното население на страната. Бездомен можеш да останеш и ако имаш работа. Цените на имотите там са безобразни, хората в по-големите градове изнемогват
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
като се замисли човек, защо да се връща? така или иначе крал ще стане брат му, а той ще е само дъвка за папараците. Освен това като свободен човек ще изкарва и много повече пари, отколкото сега му отпускат като издръжка.
12
0
 
7
 
! Отговори
must be funny преди 4 години
От друга страна, няма ли да е весело ако един ден , на престола седне дете на Хари и афро-американката ? Тоест ,крал на англичаните да бъде потомък на американски роби , по майчина линия ?
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"ХИЛЯДИ АНГЛИЧАНИ ИЗМИРАТ ОТ ГЛАД????!!! Хахахахаха!!! Разплаках се, то това си е хуманитарна криза, дайте да събираме пари и да им помагаме на бедните недохранени англичани :)))
10
2
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
"Добре си дошъл,но...по-добре си стой там,където си!".."Костелив орех" завеща Даяна на Двореца с рижавия си грях....стават такива работи...ВИНАГИ СА СТАВАЛИ!...За късмет на тоя,"Желязната маска" не са му я приложили....Все пак сме..коя година бехме?....
9
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и Мегз ли винаги е добре дошла :)сигурно 4 часа са разглеждали семейния албум и са се чудели кой липсва на снимките последните 20 години ... думам ти сине, сещай се снахо е работата
8
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кви англичани измират от глад?Няма такива.ако СА ЗАГУБИЛИ РАБОТАТА СИ ИМ ДАВАТ ПОМОЩИ. По големи от нашата минимална заплата.Не се тревожи.
7
0
 
22
 
! Отговори
емигрант преди 4 години
Че какво да каже една баба? Все едно моята по майчина линия да ме изгони....Едва ли...след, като съм прекарвал ваканцийте при нея, а тя ме търсеше по брега на р. Дунав с пръчката....После ми приготвяше най-хубавите мекици...Човешко!!!!!!
6
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баба Гущерана!
5
8
 
6
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Хиляди англичани измират от глад по улиците, а тия тъпчат алтъни под дюшека.
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е довършете изречението де..."ама сам"!
3
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скоро оная цветната ще го зареже и Хари ще разиграе "блудния син се завръща". Еваларката, много библейско.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УжасТ!
1
0
 
53
 
! Отговори
естествено, преди 4 години
тя си го обича. Добре е дошъл, ама без пeчката.