Софи Търнър - за киното, семейството и промяната в живота й

Актрисата от „Игра на тронове“ се появи на корицата на списание "Elle"
1
Софи Търнър - за киното, семейството и промяната в живота й
списание Elle

Софи Търнър е позната на публиката от сериала „Игра на тронове“, в който започва да играе още на 13 години. Влиза в ролята на Санса Старк – дъщеря на Нед Старк, която израства най-много през осемте сезона на поредицата. В края тя се превръща в кралица, която извежда кралството си до независимост и постига всичко онова, към което баща ѝ се е стремял.

Да станеш известен на 13 не е никак лесно. В множество интервюта Търнър е споделяла, че огромното внимание от страна на пресата и феновете понякога е било твърде тежко за носене и единственото спасение са били приятелите, които намира на снимачната площадка. Една от тях е Мейзи Уилямс, която влиза в ролята на Аря Старк – сестрата на Санса.
 
Двете момичета се сближават изключително много, а главната причина е, че преминават през едно и също – първа голяма роля и вниманието, което получават им е неизвестно. Успяват да се отърсят от първоначалния шок и започват да правят това, което могат най-добре – да играят. За ролята си на Санса Старк, Софи получава и номинация за награда „Еми“ през 2019 година. 
 
„Старките“ на среща с по-младите си версии
 
Играта ѝ в „Игра на тронове“ обаче не е единственото, за което светът се сеща, когато чуе името Софи Търнър. От вече повече от 3 години тя има връзка с Джо Джонас, за когото наскоро се омъжи, а от няколко седмици се твърди, че двамата очакват и първото си дете. Новината не е потвърдена официално, но само преди няколко дни папараци успяха да уловят двойката в детски магазин. 
 
„Винаги съм чувствала, че Джо е много над моето ниво. Той е красив, талантлив, забавен и харизматичен“, казва Търнър пред Elle.
 
Актрисата застава на корицата на списанието и говори за личния си живот, новия си проект и връзката си с останалите съпруги на братята Джонас – Приянка Чопра Джонас и Даниел Джонас. Търнър се готви за премиерата на сериала „Survive“, който е адаптация на романа от Алекс Морел и разказва историята на жена, която е една от двамата оцелели след самолетна катастрофа. 
Още от интервюто на Софи Търнър и нейната фотосесия вижте в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джо е над моето ниво - ами щом и сама го осъзнваш....