Селена най-накрая преодоляла Бийбър

Новите ѝ песни ѝ помогнали
6 мар 2020 19:51, Ивета Иванова
7
Селена най-накрая преодоляла Бийбър
Снимка: БГНЕС

Селена Гомес била много облекчена, че най-накрая продължава напред след връзката с Джъстин Бийбър и е затворила тази страница от живота си.

Двамата имаха 7-годишна връзка, но през това време се разделяха и събираха няколко пъти. От септември 2018 г. певецът е женен за моделката Хейли Болдуин. Скоро Гомес призна, че е била жертва на емоционално насилие във връзката с Бийбър.
 
Но сега източници на "Us Weekly" съобщават, че с издаването на новия си албум, певицата най-накрая успяла да преодолее травмата и да затвори тази страница от живота си.
 
"На нея много ѝ хареса това, че имаше възможността да каже истината чрез собственото си изкуство и по нейния си начин. Отне много дисциплина, покорство и сила, за да може Селена отново да бъде в добро здравословно състояние - ментално и емоционално", казват източници на изданието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
8
 
! Отговори
Дърт ерген преди 4 години
Малко пухкавичка ми идва на мен лично....
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Симпатично момиче. Преди 25 години едно момиче, което много приличаше на нея ми продаде чифт чорапи на женския пазар. Чорапите се разпаднаха в пералнята, но момичето приличаше много на тази от снимката.
2
3
 
7
 
! Отговори
rusnak преди 4 години
Много опасна тенденция е това. Мацките сега след всяка раздяла ще твърдят че са били ***/силвани или емоционално наси/лвани. После съдилища, обещетения, глоби и т.н.. Никой обаче не коментира как жените тормозят психически повечето мъже, с изключение на тези които щибват по някой ша/мар за освестяване от истерията им.
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оооох, олекна ми на душата. Поне нея няма да я мисля повече.Може ли да напишете какво става с Ким Кардашиян, че нещо съм се притеснил за нея?