Том Холанд не може да намери яйца... Купи си кокошки

Актьорът бил болен през уикенда
26 мар 2020 22:21, Ивета Иванова
4
Том Холанд не може да намери яйца... Купи си кокошки
Снимка: БГНЕС

Том Холанд си е купил 3 пилета и споделя, че е решил да ги отглежда в градината, тъй като няма възможност да купи това, което иска от магазините, които са в близост до дома му.

Пилетата вече са кръстени и актьорът от "Спайдърмен: Далеч от дома" ги показа в социалните мрежи.
 
"С всичко, което става, супермаркетите са напълно изпразнени. Няма яйца - при нас няма яйца. Така че ние помислихме и решихме проблема, ние ще станем източник на яйца. Сега ние сме собственици на пилета", написа той в мрежата.
 
Том се е изолирал вкъщи, защото скоро е бил болен. Той не смята, че има коронавирус, но се надява кокошките да снасят яйца, когато му трябват.
 
"Чувствам се много болен днес, но не мисля, че имам коронавирус. Но взимам много предпазни мерки. Изолирам съм се вътре... Това е първият ден, в който се чувствам наистина болен. Вчера се чувствах добре, но днес се събудих и се чувствах ужасно, кашлях", написа той през уикенда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Котки преди 4 години
Да е жив и здрав.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хахаха не мога да повярвам в кви времена живея, ***
1
4
 
0
 
! Отговори
Антикризисные меры преди 4 години
Курс доллара растт, рубль падает! Но это не беда! Сколько до этого было кризисов? Как позывает практика, выживал лишь тот бизнес, который адаптировался к новым условиям и активно развивал онлайн-маркетинг. Именно так, можно завоевать большую долю рынка и лояльность новых клиентов в период кризиса. Поэтому мы предлагаем заняться Вашим сайтом вместе! Хотите получить расчет по развитию сайта? Отправьте фразу "Цена" и укажите адрес вашего сайта на почту freeauditsite***gmail