Тейлър Суифт помага на фенове останали без работа

Певицата изпратила по 3000 долара на две почитателки
30 мар 2020 08:32, Дарена Найденова
4
Тейлър Суифт помага на фенове останали без работа
Снимка: БГНЕС

Тейлър Суифт зарадва двама от най-големите си фенове. Звездата помогна на две момичета, които са останали без доходи заради пандемията от коронавирус. Много от търговските обекти в САЩ затвориха врати като мярка за спиране на разпространението на COVID-19. Това накара доста американци да се притесняват за плащането на сметки, наем и прехрана за следващите няколко седмици.

Суифт обаче се погрижи за тези, които имат най-голяма нужда в момента. В сряда се появи съобщение, че изпълнителката е изпратила по 3000 долара на две от своите почитателки, за да се изправят на крака по време на пандемията. Холи Търнър твърди пред E!News, че е споделила за финансовите си проблеми в социалната мрежа Tumblr, след като губи работата си като фотограф в Ню Йорк.

Съобщението стига по някакъв начин до Тейлър Суифт и тя се свързва с Холи, за да я увери, че ще ѝ изпрати пари, за да преживее. "Цял живот съм живяла и работила в Ню Йорк и смятах, че това ще ми бъде отнето, но Тейлър ме спаси", казва тя пред E!News. Добавя, че е можело да бъде изгонена от апартамента си, ако няма пари за наем.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чалгарките у нас да последват примера и.Нали имат много фенове и все безработни.
3
1
 
3
 
! Отговори
vass666 преди 4 години
Като я гледам тя може да зарадва доста фенове-готина е!
2
8
 
3
 
! Отговори
Fen преди 4 години
А ако не съм й фен и съм останал без работа?
1
6
 
5
 
! Отговори
БАНко преди 4 години
Колко от вас платиха данъците си при ТЕЙЛЪР , че има ,,излишък" ,а бюджета на СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ е на "червено" !ХАЗНАТА Е ПРАЗНА !!!