Хари и Меган се сбогуваха с кралските си задължения

От новия месец април те ще бъдат независими
31 мар 2020 13:05, Петя Славова
27
Хари и Меган се сбогуваха с кралските си задължения
Снимка: БГНЕС

По време на пандемията настъпва и дългоочакваният "Мегзит". Принц Хари и Меган приключват с кралските си задължения днес и от 1 април са независими финансово, както пожелаха.

Съпрузите, които сега живеят във Ванкувър с 10-месечния Арчи обещаха да продължат със своята благотворителна дейност и разказват, че съсредоточават вниманието си към "нова глава в живота, за да разберат какво е участието им в обществото и какво могат да направят повече."

Херцозите на Съсекс съвсем скоро ще обявят новото име, под което ще извършват благотворителните си и други дейности.

"Те не искат да извършват дейностите си през фондация и се консултираха с експерти в САЩ и Канада за това как да организират работата си", обяснява източник пред "The Sun".

Очаква се Хари и Меган съвсем скоро да обявят бъдещите си планове в социалните мрежи. До този момент те споделяха снимки и коментари на Sussexroyal в Instagram. Именно там двамата написаха послание към последователите си, с което се разделят с тях в този акаунт, тъй като скоро няма да могат да го ползват.

Около този казус също имаше "тих" скандал, тъй като им бе обяснено, че вече не са в правото да използват думата "кралски". Промяната ги изненада и им донесе и финансови загуби.

Все още не е изяснено как точно ще се казва новия им акаунт, но сигурно ще бъде оповестен в официалния им сайт. Засега се знае, че Меган започва работа в Дисни и се завръща към киното.

Тя и Хари благодариха на всички за подкрепата и вдъхновението, както и за споделеното желание светът да е по-добър. Също така обещаха съвсем скоро отново да се свържат с феновете си, а дотогава им пожелаха да се грижат един за друг.

Двамата отправиха и послание: "Както всички можем да почувстваме, светът в този момент изглежда изключително крехък. И все пак ние сме уверени, че всяко човешко същество има потенциал и възможност да го промени - както се вижда по целия свят, в нашите семейства, общности и тези на първа линия - заедно можем да се издигнем един друг, за да осъзнаем пълнотата на това обещание.

Най-важното в момента е здравето и благополучието на всички хора по света и намирането на решения за много проблеми, които се появиха в резултат на тази пандемия.

Тъй като всички осъзнаваме ролята, която трябва да играем в тази глобална промяна и промяна на навиците,  фокусираме нова глава, за да разберем как най-добре можем да допринесем към случващото се."

Хари и Меган обясняват, че макар и хората да не ги виждат работата продължава.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
6
 
! Отговори
Пиян - залян преди 4 години
Стига ни занимавахте с тези безлични хрантутници , на кой му пука за тях !
19
1
 
10
 
! Отговори
anon преди 4 години
ай сиктир. то не беше сбогуване, речи, да се скрият някъде. ама не. сигурно ще цъфнат на яки позиции във фирми и ще ни занимават пак от екраните.
18
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мен пък ме кефи избора им.Хари разбута спокойствието на кралския кошер.Това е отмъщението му за убийството на майка му.Уилям е един послушко,той е под чехъл.
17
2
 
9
 
! Отговори
стефчо преди 4 години
Те са родени за да бъдат богати,не ги мислете много . По-добре слагайте маската и марш у завода ,че сметката за ток идва и трябва да остане и за хляб!
16
0
 
0
 
! Отговори
От бореца преди 4 години
Б Е Г А Й .!.
15
7
 
4
 
! Отговори
Идеалист преди 4 години
Пожелавам им да бъдат силни и да не се обръщат назад! Бог да им дава здраве и сили!
14
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В модерния вариант на приказката момичето целунали принца и го превърнало в жаба.
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Тя и Хари благодариха на всички за подкрепата и вдъхновението, както и за споделеното желание светът да е по-добър."===Бла-бла-бла!Изобщо не ме интересуват тия двамата, още по-малко тя самата.
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей добре, че се оправят, щот по цял ден ги мислим.
11
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въй, колко завист към тая жена тука.
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ми е интересно, този глезльо като свърши парите и понеже нищо не може да работи и не е научен, тази *** до кога ли ще го изтърпи?
9
2
 
8
 
! Отговори
Не ги мисли.. преди 4 години
До Един българинНо9: Не ги мисли тях, ще станат рекламни лица за мъжка дамска, скоро и бебешка мода ,след това на мебели, на коли, на ...и .тн. и следващите 10 години са им подсигурени само за 1 година работа..Ще си вземат акции, сега точно около пандемията, след 1-2 години цените им ще скочат 5+ пъти , след това ще станат почетни членове на разни бордове, представителни лица на големи корпорации, ще почнат да организират събития, ще отворят фондове и .. пак ние дуфаме супата а те имат ..
8
0
 
11
 
! Отговори
Доктора преди 4 години
Дреме ми
7
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей на това му се вика да си мъж под чехъл! То, не че и да си в кралското семейство е много гот, заради всичките му салтанати и условности, но поне си някой и си живееш живота.Засега бате Харчо е известен само с това, че слуша жена си. Ако излезе на свобода и избухне, ставайки много успешен предприемач или учен, ще го призная. Ама май няма такава тенденция. Според мен Меган ще му бие шута в преносен или буквален смисъл и той ще подвие опашка пред баба си.
6
4
 
20
 
! Отговори
Samo minavam преди 4 години
Хари излезна много комплексирано и недалновидно парче.
5
0
 
10
 
! Отговори
Истинският Илиев преди 4 години
...да им има човек проблемите...
4
0
 
17
 
! Отговори
селЯнин преди 4 години
Абе да правят квото искат.
3
3
 
17
 
! Отговори
Илиев преди 4 години
Дошла от далечните за Англия колиби,тази накара нейният,да разсъждава 90% с долната си глава.Дали изобщо в 21-ия век в който живеем,трябва да има царе,крале и други които се мислят за извън мнозинство хора, като пратени от Господ!? Милиони пари вървят след задниците на тези,които са само едни тлъсти консуматори от благините на обикновените техни поданици.
2
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Костюмари съвсем западна без нея.
1
1
 
21
 
! Отговори
Xhxhchchc преди 4 години
В Дисни сигурно ше играе принцеси