Даниел Радклиф: Радвам се, че нямам деца!

Актьорът се е изолирал с приятелката си
2 апр 2020 23:30, Ивета Иванова
54
Даниел Радклиф: Радвам се, че нямам деца!
Снимка: БГНЕС

Даниел Радклиф се радва, че още няма деца.

Той и приятелката му Ерин Дарк в момента са в изолация и се чувстват много добре. Те били благодарни, че нямат деца, които да се налага да забавляват, докато стоят по цял ден вкъщи.
 
Акьорът от филмите за Хари Потър признава, че двамата с Ерин не са напускали дома си в Ню Йорк от повече от седмица. Искало им се е да имат куче, за да имат извинение да излязат на разходка, но били щастливи, че нямат дете точно сега.
 
"И двамата сме в ситуацията, в която никога не сме били по-благодарни, че нямаме дете, но и по-раздразнени, че нямаме куче. Но, като цяло, в сравнение с повечето хора, ние сме много, много добре", съобщава Радклиф пред "Vulture".
 
Скоро актьорът стана жертва на фалшив слух.
 
Акаунт в Twitter, който се представи за горещи новини на BBC (BBC Breaking News), скоро разпространи фалшивата новина, че Даниел Радклиф има коронавирус.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
1
 
! Отговори
анон преди 4 години
"с какво сме по-малко ценни тези дето нямаме деца"? ми... от природна гледна точка, сте скрапа на конвейра :)
26
0
 
1
 
! Отговори
анон преди 4 години
е не така де... пича ми се вдигна в очите с ролята си в "гънс акимбо"...
25
1
 
2
 
! Отговори
хахаха преди 4 години
Харалампи Потър, ние също се радваме че нямаш деца . Слагайте гума. Жалко че родителите ти не са се сетили за това първи.
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те били благодарни, че нямат деца, които да се налага да забавляват, докато стоят по цял ден вкъщи.пълен барабанист , нищо , те другите правят и за него , а на него да му се увеличат данъците.
23
5
 
4
 
! Отговори
ДДРОнег преди 4 години
Съжалявам хората, които нямат деца или другите с лоши деца, ако има такива, де...С нищо не може а се сравни радостта от детето, то е Божия благодат !!!По тази причина смятам хората без деца за празни хора, защото не са познали тази радост и не могат да я проумеят, и се сърдят като им го казваме !!!
22
6
 
8
 
! Отговори
вгз преди 4 години
Който няма деца (и внуци) е като празен съд - съда го има, но го няма съдържанието. Другото описание на човек без деца е много голям егоист.
21
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С какво са по-малко ценни тия, дето нямат деца???Щото не са се "мъчили"?!Бясна завист ви тресе - погледнете се!Който се отъждествява с природно-заложената възможност да се възпроизвежда е просто животинка. Да си живее и да не дава акъл на другите, които си имат достатъчно и не се възпроизвеждат.
20
4
 
5
 
! Отговори
Разбра се от къде преди 4 години
копират нашите умници, пак от САЩ идват простотиите -"Искало им се е да имат куче, за да имат извинение да излязат на разходка," Тук не е ли същата простотия, с куче може да се разхождаш където си искаш, но ако нямаш, ще се задушаваш в къщи. Кучетата имат по големи права от хората!
19
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако майките ви разсъждаваха като този охлюфф и вас нямаше да ви има, нали????
18
4
 
10
 
! Отговори
онбашията преди 4 години
либераската философияж ( позната като хедонизъм) е отрова
17
13
 
22
 
! Отговори
До 29 преди 4 години
Такива *** много добре знаят,че са непълноценни като нямат деца.И злобеят срещу хората с деца.Някои даже и пари и имоти трупат,та като умрат чужди хора да ги ползват.Естествено,че няма нищо по-важно от децата.Еволюцията изисква даден вид да се размножава.Не се ли размножава и видът погива.Поне е хубаво,че такива *** няма да оставят поколение.
16
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 27Разбира се, че в това е смисъла на живота.И щи кажа, че всеки "тъмнозелен", който е оставил деца, струва повече от тебе.
15
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И този ако нямал деца,вас какво ви бърка това? И вие като имате,сигурни ли сте че са от вас?
14
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки тъмнозелен може да остави колкото искаш поколения, трябва да си много ограничен умствено, за да си мислиш, че това е смисъла на живота ти.
13
2
 
9
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
Надали е казал точно това ама карай
12
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя още не може да излезе от ролята си като детето Хари Потър. как да иска да има деца , като дете не може да иска да иам деца . Иска да си играе а не да забавлява и да се грижи за някого . И все е ухилен и с опулени очи в всяка следваща негова роля както и на всяка снимка . Да не би да му има нещо?
11
2
 
3
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 години
и ние заедно с еволюцията те подкрепяме в наîнанието братко дан. сполай ти.
10
9
 
17
 
! Отговори
. преди 4 години
Евреите уж са умни, ама на този тиквата от много магии е станала куха та чак дрънка!!!
9
1
 
21
 
! Отговори
до 12 преди 4 години
Така е, само дето на децата от малцинствата веднага се дава предимство за приемане в болница. Включително и на бременни малолетни от етноса. Докато българките ги уморяват при раждане или така ги травмират, че повече от едно дете не искат да родят. Да оставим на страна, че нашите деца в бъдеще ще стане нещо - а на тия с 10 просто поредните вземащи помощи и просещи. Нашите деца ще те лекуват, не тия дето се заплождат на 15. Запомни го.
8
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съгласна съм с него, ако сега бях бременна или имах деца щях да умирам от страх дали нещо няма да им се случи с нашето тъпо здравеопазване.