Къванч Татлъту няма коронавирус, диагнозата - пневмония

Звездата пожелава бързо оздравяване на всички заразени
Обновена: 2 апр 2020 13:14 | 2 апр 2020 12:45,
23
Къванч Татлъту няма коронавирус, диагнозата - пневмония
Снимка: БГНЕС

Феновете на турските сериали могат да отдъхнат с облекчение, тъй като любимецът Къванч Татлъту събщи, че тестът му за коронавирус е отрицателен.

Още по темата

"В болницата, където дойдох с оплакване за висока температура и кашлица, след преглед откриха, че имам пневмония. Направиха ми още изследвания и ми назначиха лечение. Научих и, че резултатът от теста ми за COVID-19 е отрицателен", написа Къванч в Twitter.

 

 

Той пожела бързо оздравяване на всички болни, особено на заразените с новия коронавиус,

"Молитвите ни са с вас. Аз съм добре. Благодаря за вниманието", пише актьорът.

Преди ден стана ясно, че той и съпругата му Башар Дизер, са  били тествани за COVID-19, след като са се почувствали зле. Преди това двамата се бяха усамотили в изолация далече от светския шум и дори от най-близките си хора.

"Здравейте на всички. От 15 дни си стоя вкъщи с жена ми. Въпреки това, заради някои оплаквания, отидох за преглед в болницата, където ме подложиха на изследвания. Моля ви, не се притеснявайте. Добре съм, чакам резултатите от тестовете. Бъдете здрави", написа преди два дни Татлъту.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
До ПроСоТоИстамбул или Стамбул идва от гръцки. Преди завоюването от турците когато някой грък отива във Константинопол когато са го питали къде отива той е отговарял "в Градът" "стин Поли" - на гръзки - в градът. Тъй като в гръчкия има особено произношение на свързани думи н и п една след друга се произнасят като м. От там Стимболи. Турците също имат особености при произнасянето на чуждици и за тях това е Стамбули. По късно Стамбул и Истамбул.
15
2
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
трите точки долу заместват "българите"....Вероятно защото го написах по анадолския начин
14
4
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
м/у другото,малко встрани от темата,ама.....Сега,като прочетох какво съм написал долу,а и като знаем как се нарича Мегаполиса на Туркието,се замислих:-ЗАЩО му викат "Истанбул"?!..-"И" е нещо като английското "the",.."стан" знаем,че е "държава,територия"....Обаче "БУЛ" какво ще рече?......"Станът (държавата) на ***"?!?!Мисля че МНОГО факти от историята ни са скрити НАРОЧНО от съседните ни И НЕ САМО съседните ни ..ПЛЕМЕНА...И това е обяснимо:-Все пак..ПЕТ ВЕКА са това!!!..
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще снимат нов сериал за короната с Кузей.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бих се оженил за туркинята до него на снимката! Нищо че е туркиня- страшнаааа!
11
6
 
4
 
! Отговори
??? преди 4 години
Този пък кой е?!
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брей, април месец много пневмонии много нещо. Да се неначудиш. (лично мнение - тестовете не са хванали вируса. има едни които са фалшиви или да кажем неточни, не знам ккакво са му правили но ми е съмнителна тая работа с произволните пневмонии. Просто пневмонията не е нещо, което ловиш под път и над път, особено докато си 2 седмици в изолация)
9
1
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Менто"Менто"?!?!...леле,кой си ти бре?..Или пробваш подозренията си?..Можеше просто да попиташ........бая "семе" съм фърлил май в "интернет пространството".."Халал" да ви е!...СИМПАТЯГИ!
8
6
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
слава на Алла!..Кълвач Татлъ не бил имал корона,а неква пневмония....Да са заколи теле за курбан!..В центъра на Истанбул!..С кръвта на телето,потекла по улицата,да са отдаде "Аллаховото-Аллаху"!..селям бекир аслъ сонайерде чок ..барабар..(какво написах?)..Толкова знам..А,чакайте ,обърках са!..-Аферим,машаала,..билюк,фатма (това пък какво е?)..хафиф....абе да идва некой специалист,аз да са не излагам!
7
9
 
8
 
! Отговори
Али Резнак преди 4 години
Къв е тоя Кълвач Тътлу дявол да го вземе че трябва да ни занимавате с него!?
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аферим машала ашкол сун!Какво ще правим без сапунки #ОстанетесиВкъщи
5
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Излъгал ги е за първи април, след като е разбрал, че никойне се интересува от него е решил да обяви, че страда от пневмония, cифилис, ебола и спин и има рак на дванайсетопръстника. Ашколсун комшулар.
4
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каванч е идол на много български домакини и се интересуват от него
3
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя ми беше най-голямата грижа.Ох,вече ще дишам спокойно.
2
2
 
5
 
! Отговори
Фен преди 4 години
Ашкусун машала.
1
3
 
16
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
Нямате представа какъв камък ми падна от сърцето.....Сега света е по-красив ....