Фитнес отвори само за Джей Ло и Алекс Родригес

Двамата трябва да поддържат форма по време на пандемията
26
Фитнес отвори само за Джей Ло и Алекс Родригес
БГНЕС

Да си известна личност си има своите привилегии. Това показват и последните снимки на Дженифър Лопес и годеника ѝ Алекс Родригес. Двамата трябва да са си вкъщи, но явно социалната изолация не им понася добре и те са решили да отидат на тренировка в близка фитнес зала.

Както навсякъде по света, фитнесите са затворени за посетители, но това не важи за звездите. Алекс и Джей Ло получиха специално отношение и една зала отвори специално за тях, за да проведат нужната тренировка.

На папарашки снимки се вижда как двойката излиза от врата, на която е залепена бележка с надпис „Фитнесът не работи. Останете вкъщи и се пазете“.

50-годишната Лопес отново успя да впечатли с визия, залагайки на червено бюстие и шарен клин. Жегата в Маями ѝ позволи да покаже на папараците стегнатото си тяло и коремните мускули. Изпълнителката допълни визията си със слънчеви очила и специална бутилка за вода. 

Още за тренировките на известната двойка четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
8
 
4
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Ууу, колко е нагла. Отвратителна е!
18
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Таз' крава може би няма фитнес в имението си ?! Щом аз мога да имам пътека, дъмбели и кетълбели, значи и тя има място у тях.
17
6
 
1
 
! Отговори
Офф тая па преди 4 години
Тая е червива с пари, има имение за десетки милиони с бог знае колко помещения. Има стая само за четене, въпреки че през целия си живот е чела само 1 книга - собствената си биография обаче понеже хората се интересуват от много по-важни неща в момента, за да могат да и обърнат внимание на *** слива сега взела да прави на важна. Да си поръча вкъщи да и направят един фитнес ако и е толкова важно за огромния ***.
16
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Барабанчето трябва да е малко , всичко друго е експеримент на местната баничарница и фантазията на някой арабски " шейх " направил сефтето с коза
15
2
 
13
 
! Отговори
Стринка гергина преди 4 години
Тъз да я плющиш след фитнес
14
6
 
4
 
! Отговори
Беги преди 4 години
То една мода на големите дупета , като крави ..но *** и араби ви харесват
13
7
 
12
 
! Отговори
Бубето преди 4 години
"Дърта", ама супер сексапилна поддържана жена, може да се нарече основателка на модата на големите дупета.
12
3
 
13
 
! Отговори
То и в Ада преди 4 години
ще затворят специален кръг за вас, ненаялите се.Щото в имението ви от 1000 квадрата е много сложно да си оборудвате фитнес зала.Пази Боже сляпо да прогледа. Буковлашки римляни, пардон, латиноамериканци.
11
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-голяма *** е и от нашите плеймейтки.
10
1
 
9
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 4 години
Ами така е в демократичния Запад - всички хора са равни, но някои са по-равни от другите. Да не мислите че нашите депутати и ВИП-ове така наречени не ходят на фитнес ресторант и прочие???Карантината е за панелните баламурници дето полицията ги гони да ги глоби 5 000 лв че са минали през парка.Който има пари звъни директно на собственика на фитнеса или ресторанта и т.н. и в тая криза някой да му откаже обслужване ли??? Друг път!А с депутатска лепенка на колата полицейски проверки не важат!
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая дневно отделя по 10+ килограма био ***.
8
0
 
6
 
! Отговори
Глезотия до шия преди 4 години
Днес гледах уж забавен (ама не много) клип как полицията в руски град арестува канара от мускули само по бански - не го пускали в парка на площадката с уреди за фитнес, затова преплувал през декоративното езеро, а там в момента не е особено топло. Добре, че са го спрели навреме, иначе сигурно следващия път щеше да прокопае с голи ръце подземен тунел до площадката. Ей това е маниак, а тези двамата само си пълнят с *** и тъпня "Инстаграмчетата".
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето това вече е пълна простащина!!!
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички сме гледали фантастики АнтиУтопии , където бедните са роби а свръх богатите са станали полукиборги и живеят в специални градове. Слочайност ?
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Журналята, само тия двамата ли трябва да бъдат във форма по време на пандемията? И защо трябва да ме интересува колко привилегировани са двама богаташи, дето сами не си знаят парите? Днес у нас починаха още хора, фирми затварят, хора остават без работа, а вие се занимавате с някакви "звезди", за които фитнесът отворил специално са тях, защото са богати. Нямате ли поне малко срам?
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоз вирус май не случайно удря белия дроб при положение че има много пушачи. То и няма случайни работи
3
0
 
10
 
! Отговори
Скара Бира Панаира преди 4 години
И у нас е така за Него, но вместо фитнес се отваря кебапчийница.
2
3
 
14
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Скоро ще отминат привилегиите на доста човеци
1
3
 
4
 
! Отговори
Русия преди 4 години
Платено