Невероятната история: Нети разбра, че е осиновена, има и сестра

Родната й майка е Джилда, а баща й - актьорът Петьо Кръстев
Обновена: 10 апр 2020 09:31 | 9 апр 2020 15:50, Петя Славова
74
Невероятната история: Нети разбра, че е осиновена, има и сестра
Снимка: bTV

Актрисата и певица Нети се оказа, че е осиновена. Това разказва самата тя пред bTV. Оказва се също, че журналистът Александра Кръстева е нейна сестра. Според половинката на Нети - Дони, всичко започва с един намерен смъртен акт на името на Антоанета Добрева (истинското име на Нети). Така тя разбира, че е била осиновена от хората, които са я отгледали и които вече не са на този свят.

"През целия си живот съм се съмнявала, че това са истинските ми родители, но те никога не ми го казаха. Баща ми беше лекар, майка ми физик, аз нямах никакъв интерес към тези науки, нямахме онази емоционална връзка помежду си. Дори чисто визуално не приличам на нито един от тях", споделя с вълнение Нети. Тогава тя решава да разплете историята на собствения си живот и да намери себе си. Така стига до истинските си родители след ДНК-тест, среща се с тях и научава за невероятната си житейска съдба.

Оказва се, че родната й майка се казва Джилда. От почти 30 години тя живее в Германия и не е спирала да търси детето си. От свой познат научава за рожденната дата на Нети и веднага усеща, че е намерила момичето си.  Нети е родена, когато майка й е много млада и времената, в които живее не й позволяват да задържи детето си. Следват години на мъка, страдание и търсене до...това лято, когато намира детето си, което е търсила 45 години.

Бащата на актрисата се оказва също актьор - Петьо Кръстев и е от плевенския театър. Именно той е баща и на Александра Кръстева. Нети и Петьо от години са част от една компания в почивките им на морето и се познават много добре.

"Чувствам се нова, преродена, силна, чувствам се себе си след всичко това, което ми се случи. Щастлива съм, защото имам вече истинско семейство, което винаги ми е липсвало. Благодарна съм на хората, които ме отгледаха за грижите въпреки строгостта", казва през сълзи Нети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
13
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Казвам се Петър Иванов и съм на 90 години. Аз съм истинският баща на Бойко Борисов и в момента живея на остров Ilha da Queimada. Бойко, сине, ела си вкъщи.
24
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
отгледали са я поне с 50-70000 лв за което си струва благодарността й!
23
1
 
10
 
! Отговори
А.Стоянов преди 4 години
до 40Модата периодично се повтаря,колкото и да е абсурдна в доста случаи...
22
3
 
80
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Тая си няма на идея че ако не бяха хората които са я отгледали можеше сега да лежи в бардак 24/7 упоена и да си няма на идея колко *** я оправят дневно!!!Ужас!
21
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изрусена коса и черни вежди не се носят от 1980
20
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей тва си е готов сериал,може и игрален филм
19
5
 
55
 
! Отговори
Верно ли бе? преди 4 години
"журналистът Александра Кръстева е нейна сестра." Вах, вах ...хем журналист, хем пък сестра! А бе къде я търси майка й 45 години!? А татко й дето е под носа й?!?!?!? Най-грозно е да ей така от кумова срама благодарен на "тези", които я били отгледали...макар и строги! Грозна работа!
18
2
 
50
 
! Отговори
въййй преди 4 години
''всичко започва с един намерен смъртен акт на името на Антоанета Добрева (истинското име на Нети).''-И КОГА ВСЪЩНОСТ Е ПОЧИНАЛО Нетито?!
17
3
 
24
 
! Отговори
Бубето преди 4 години
По СК "извънбрачно дете" е коректният израз.
16
0
 
83
 
! Отговори
Илона преди 4 години
Този, който е написал горното четиво нека да изясни за себе си историята, да я осмисли и чак тогава да се помъчи да я поднесе в разбираем за четящите вид.
15
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Луната спи - Нети вие...
14
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Осиновителите не бяха ли някакви богаташи?Бях чел,че Дони се е оженил за нея заради парите й.Навремето беше много вървежен сред жените.Виждал съм на концерт как момичета му викаха,че искали да им е първият мъж в живота.А тая не е нещо особено.
13
1
 
64
 
! Отговори
Ив преди 4 години
Майката я ражда,подхвърля я и най-изненадващо започва веднага да я търси,но 45 години не може да я намери?! Нещо бразилските сериали намаляха напоследък,време е за нов.
12
1
 
59
 
! Отговори
ДДТ преди 4 години
Нети на няколко пъти по ТВ,почти разплакана,казваше че най-тежкият момент в нейния живот е бил,когато е починал баща й. Сега какво,оказва се театрална драма май...
11
2
 
98
 
! Отговори
God преди 4 години
Истинското й семейство са хората, които са я отгледали и са й осигурили нормален живот, а не да обикаля по сиропиталища и да свърши на някоя гара с лепило в ръка. Другите само са я направили и 45 години не са си мръднали пръста за нея.
10
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А какво е становището на г-н Борисов по въпроса? Чакаме изявление
9
12
 
10
 
! Отговори
До и преди 4 години
И какво значение има фамилията?Важни са гените
8
5
 
57
 
! Отговори
аха преди 4 години
Значи майката на тази дама и нейният баща са били доста големи палавници; представям си, колко челяд са оставали по Домовете за осиновяване!Уж българи, а в същото време не са знаели, че има и предпазни средства.Това е било тяхното ниво.Поне да запалят свещ в памет на онези хора които са я отгледали, дали образование, име, социално положение, среда ..!
7
4
 
55
 
! Отговори
и ... преди 4 години
Моят синковец е 17 години; от от малък знае, че е осиновен, но никога не е се интерусавл от совите биологични родители.Незнайно защо, но той се интересува от своите пра-пра .... родители; на няколко пъти е ходил на гробищата, там където са погребани представители на фамилията от 1854 год.От наследниците на моят пра-пра ... дядо, той към настоящият момент е единствения Човек продължава да носи фамилията ...!Той с това се гордея, ние също ...... а той е осиновен; и какво от това, а ..?Стига с
6
69
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Права е-майка и баща й са й семейството.Останалите са никакви.Против законите на природата е да отгледаш чуждо дете.Освен ако не е на близък роднина.