Chef Михалчев сравни участник с джедай в кухнята

Предстои сладка битка в MasterChef
20 апр 2020 11:35, Александър Попов
12
Chef Михалчев сравни участник с джедай в кухнята
Снимка: bTV

В новия епизод на MasterChef във вторник ще се разрази истинска битка на виртуозните десерти.

Въображението на талантливите хоби-готвачи ще бъде предизвикано от познат сладък продукт, представен в нова, разчупена форма. Участниците в най-доброто кулинарно шоу ще трябва да намерят креативно приложение на изкушаващата съставка, скрита в кутиите им. Консервативните ще играят на сигурно и ще приготвят сладкиши, а смелите ще създадат шедьоври в сладко-солената гама.

В бързината един от претендентите за титлата ще разбие кулинарното си произведение на хиляди парчета. Друг ще впрегне опита и интелекта си на максимални обороти, създавайки симфония от противоположни вкусове. А трети за първи път ще повярва в силите си и ще готви със самочувствие. Впечатлен от размаха му, Chef Михалчев ще сравни силната презентация с оръжие от поредицата „Междузвездни войни“, а самия участник - с джедай в кухнята.

Един от тримата най-добри в изпитанието ще получи значка за имунитет. Останалите ще заслужат честта да участват в мастър клас с уважаван български Chef с опит в Ирландия, САЩ, Холандия и Германия, и ще трябва да повторят рецептата му, изискваща разнообразие от техники и деликатен подход. Маster-престилката ще отиде при онзи, който изпълни всички стъпки точно.

Останалите хоби-готвачи ще бъдат изправени пред необичаен стрес тест - да приготвят ястие с комбинация от несъвместими продукти. Притежателят на значката за имунитет ще даде на силните участници по-трудните комбинации от плодове, зеленчуци, риба, месо и подправки, а на неуверените - по-лесните. Сложната задача ще щракне като капан и провалите няма да закъснеят. Едно от ястията ще бъде оценено от журито като „пълна безизходица“, а създателят му ще отиде на елиминации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Галя преди 3 години
Не зная какво постигате като изливате негативни емоции тук, но явно има смисъл за вас. Аз пък мога да кажа, че харесвам много Петър и съм запозната с целия труд, който е положил, за да стане това, което е. Не смятам, че външния вид и татуировки са критерий за качествата му! Широко скроен човек съм и уважавам личния избор на всеки. Хубав и усмихнат ден на всички :)
9
2
 
4
 
! Отговори
ужас преди 3 години
Хора, как подобни личности могат да ни ги дават за пример? Как?Този целият е в татуировки и това е модел за младото поколение, нали?Не издържам от подобни ..!Аз в района на Дунава умея да правя саламура (рибена чорба), ами да взема и да врътна една Академия по чорбата, а ...?
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шеф - хахаха. *** готвач? Такива и фризьорки от край време стават хората които са прости и неуки и не могат друго. Да вари боб и пече пържоли знае всяка неука женица в 3тия свят.
7
1
 
5
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Chef Михалчев-?
6
0
 
6
 
! Отговори
Някой си преди 3 години
В началото, първият сезон на Мастър Шеф ми беше интересен,но когато решиха,че готвачите ще са актьори и всички за се правят на важни, вече не ми харесваше. Оная Божана като човек ми беше противна. Вегетарианска от Бургас дето все беше на елиминация не заслужаваше да спечели.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще ви е.. .в простотиите.
4
1
 
8
 
! Отговори
Сп???нс !? преди 3 години
Само да попитам , този винаги ли е с изражеение на почитател на твърдия алкоол или торбичките под очите са резултат на недоброто фокусиране от страна на фотографа.
3
6
 
7
 
! Отговори
Михнев преди 3 години
Това имали кой да го гледа по различен от глупавата ми жена?
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като им гледам умственото развитие, със сигурност са от друга планета.
1
13
 
12
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
Аве къв готвач е тоя *** бе? Вижте го на кво мяза. Джендърисимо отвсякъде, татуиран от главата до петите. Да го биеш с черпака по кратуната да му дойде акъла!