Бионсе: Коронавирусът убива много чернокожи

Певицата е притеснена
22 апр 2020 13:27, Ивета Иванова
91
Бионсе: Коронавирусът убива много чернокожи
Снимка: БГНЕС

Бионсе е загрижена, че заради пандемията от коронавирус, умират много чернокожи хора.

Според нея, много от афроамериканците нямат възможност да работят от вкъщи и така се заразяват по-лесно.
 
"Черните американци диспропорционално принадлежат към тези важни части на работната сила, които нямат лукса да работят от вкъщи. Афроамериканските общества бяха жестоко засегнати от тази криза. Тези с придружаващи заболявания са под още по-голям риск. Този вирус убива чернокожите хора с изключително бързо темпо в Америка", заяви звездата по време на събитие, предават от "Female First".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
0
 
! Отговори
V преди 3 години
Всички знаем как се предлагате където сварите на всички жени да си направите бройките, така че me too е напълно нещо оправдано. Вас така ви възпитава и семейство и общество. И после да ревете с пълно гърло, че жените имали напълно всички възможности за реализация, а то всъщност ги изнудвате и нямат такива. Издигате тези с нисък морал, а свястните унижавате и наритвате. Лицемери, егоисти, лукави.
50
2
 
1
 
! Отговори
V преди 3 години
До 49 нпмер: Убеждението, че жените им харесвало да се правят на жертви за да пробиват е удобна лъжа на вас мъжете, за да се оправдават за развратните си желания и грехове против тях. Всички знаем от панти века за харемите и възпитанието ви че било хубаво да сте били с много жени и до днес. На такива им викат Дон Жуан и им ръкопляскат, фактите са показателни.Ако говорим за война, тя ВИНАГИ се е водила срещу женския пол- насилие, аборти на момиченца, опасни за тях традиции, дори многоженство.
49
0
 
2
 
! Отговори
,,, преди 3 години
Никога няма да убие достатъчно
48
1
 
5
 
! Отговори
има нещо такова преди 3 години
До Ирония на съдбатаПреди няколко години бях в Майями по работа,и ми направи впечатление следното!Всички успели афроамериканци имаха бяла прислуга!С много големи заплати,но бели!Това показва страховит комплекс за малоценност!А *** мацка е права!Около 70-80% от умрелите в САЩ са афроамериканци!
47
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така ще е , печко , като сте все антиваксъри ...
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така ще е , печко , като сте все антиваксъри ...
45
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След този коментар тази печка се надявам да я скъсат от дела за расизъм белите адвокати !
44
1
 
16
 
! Отговори
Ирония на съдбата преди 3 години
Излиза, че 50 години след Апартейда, най-големи расисти се оказаха афро-американците.За да изказва някой подобни твърдения би трябвало много да мрази.
43
2
 
3
 
! Отговори
Убива всички! преди 3 години
Коронавирусът убива всички без значение от етнос, религия и др., защото е така, всички сме хора и отнема животи навсякъде.Така, че това не е вярно, че убива предимно чернокожи, дано не е опит за настройване срещу другите хора!Никой не е безсмъртен и ако този вирус го пипне и се влоши, си умира.
42
1
 
13
 
! Отговори
Напротив ! преди 3 години
Само прости хорица, като нея може да пострадат !
41
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми помагайте им. Имате милиони да не кажа милиардс мъжа ти.
40
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Афроамериканците ако не са доволни от живота си в САЩ имат алтернатива - да се преселят в Африка и да станат най-вече африканци.И е крайно време афроамериканците да разберат, че САЩ като държава е създадена от белите. Точно те през 19 и 20 в. дадоха възможности на черните да разберат какви са предимствата на тази държава и с това да изкупят греховете на предците си за времената на робството. Но е видно, че няма голяма полза от това благородно отношение. Расизъм има, от черните към белите!
39
1
 
20
 
! Отговори
ddd преди 3 години
а защо черните нямат възможност да работят работа от вкъщи ? защото с амързеливи , защото не учат , защото предпочитат да са генста .. по улиците ... защото една камара оттях живеят на социално помощи ..и това в Америка !! където работа има .. Тая печка да мисли как да помогне за ценза на братятя си *** , не да дрънка простотии
38
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тогава да осъди вируса за расизъм.
37
6
 
1
 
! Отговори
V преди 3 години
До гадна работа, номер 40 : Не бъркай Me too, с кой умирал: Изнасилванията, разврата, изнудванията НЕ се оправдават под никакъв предтекст. Жените не са ви обект за разврат и грях и прелюбодейства.
36
0
 
21
 
! Отговори
Чочко преди 3 години
Днес. Бг.... Аз не се обиждам като ми кажат бял.. Те защо го правят? Стига с този толеранс...
35
3
 
15
 
! Отговори
Гадна работа преди 3 години
Ей.. Тоя вирус. Шовинист, расист, сексист, марксист.. Предлагам да трепе само бели мъже по възможност християни или атеисти, около 30те за да са спокойни Бионсе, Дензъл Уошингтън, Мерил Стрийп, WeToo, Сорос и прочие
34
0
 
0
 
! Отговори
ха ха ха преди 3 години
До Анонименха ха ха - смешно , но е така :)
33
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Друго се има предвид ама думите са изопачени. В САЩ черните масово са ниско платени бачкери и обслужващ персонал. Има социално неравенство, което не им позволява да работят от вкъщи. Съответно са изложени на по-голям риск от заразяване и умират повече.
32
2
 
4
 
! Отговори
Киро Белината преди 3 години
Таа Бионсъ пъ... Блажна бяла бия, а преди лягане... Каквото? Белина.. Да пита азис за съвет, може и в следващия куплет....