Звезди в изолация - къде си почиват?

Вижте градините в домовете на известните
1 май 2020 22:18, Криси Табачка
4
Звезди в изолация - къде си почиват?
Pixabay

Да си седиш вкъщи е лесно първите две седмици. Тогава даже леко се радваш, че ще намериш време за филми, сериали и книги. Още имаш мотивация да сготвиш или да опиташ нещо ново, а домашният уют е привлекателен. 

След третата седмица обаче, любимото място в дома е балконът, за който си давате сметка, че е могло да се погрижите по-добре. Това е мястото, на което дишате чист въздух и сте почти навън.
 
Както винаги, на звездите им е една идея по-лесно, отколкото на нас, обикновените хора. Ще попитате защо – ами много е просто, когато живееш в огромно имение и имаш огромна градина, значително по-лесно се приема „Стой си вкъщи“!
 
Представяме ви градините в домовете на известните – ако бяхме на тяхно място, нямаше да искаме да излизаме изобщо от границите на дома си.

Кайли Дженър
 
Няма как да си милиардер и да не можеш да се похвалиш със страхотен дом. Така Кайли Дженър прекарва последните няколко седмици в границите на своя дом, публикувайки постоянно кадри от него. Това, което ни прави особено впечатление е, че задният двор прилича по-скоро на хотелски спа комплекс, отколкото на домашен. Виждаме огромни, решени в минималистичен дизайн зони за релакс около басейни. Мека мебел, сенчести места – там бихме били с месеци и дори няма да ни доскучае!
 
 
Елизабет Хърли
 
Като че в другата противоположност, Елизабет Хърли залага на огромните зелени площи в градините си, които напомнят на диви гори. Красавицата публикува кадри в социалните мрежи, на които се вижда, че е запалена в градинарството и това нейно хоби се е развило още повече, откакто е вкъщи. Разбира се, вярна на себе си и своя стил, сексапилната Хърли не пропусна да облече официална вечерна рокля, докато се снима на фона на безкрайни поляни и гори.
 
Още по темата вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде си почиват? Отговорът е ясен - къде ли не.По-важен и актуален е въпросът - от какво си почиват? От предозиране или от препиване?
2
0
 
6
 
! Отговори
Не ни интересува преди 3 години
Не ни интересува !!!
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ни интересува!!!