Соня Йончева: Швейцария се събужда за живот

Оперната прима пя за първата "карантинна" гала
2 май 2020 20:38, Иванка Гъркова
3
Соня Йончева: Швейцария се събужда за живот
Снимка: БГНЕС

"Можем да отидем до езерото, което е на 50 метра от дома... Въпреки че всичко е затворено тук в Швейцария, аз виждам, че в тази част на света ние започваме да се събуждаме бавно...". Това написа в своя профил Соня Йончева, която спря изявите си на сцената заради пандемията.

Оперната прима сподели снимка в Instagram, на която е на разходка с двете си деца.

"Чувството е приятно! Моля се да се върнем към нормалния живот много скоро! Изпращам ви цялата си любов", написа още тя.

Вижте още за нея в Tialoto.bg
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Който е живял 11 год преди 3 години
Тая пък особено затъпяла.***,че я питай,какво прави в тази абсолютно диктаторска държава-луда и *** е тази певица.И със семейството си........ще умре от скука.Не се ли чувства изнудвана,с тези цени,когато пазарува;-въпреки че има пари?До 80%,купуваш стоки,които не струват,НИКОГА,толкова.Винаги се чувстваш прецакан и излъган, от втълпеният им в болните мозъци на заблудените швейцарци,висок стандарт и начин на живот.моето мнение,от това което ВИДЯХ И ПРЕЖИВЯХ,-изучавайки ги,е,че са нещастни.
2
1
 
3
 
! Отговори
Там е живял 11 год преди 3 години
Горката.........нещастница!!!Макар и със семейството си-горката певица-УМИРА ОТ САМОТА И СКУКА ТАМ В Раят на света?И да има пари,моето мнение е,ЧЕ ЖИВОТЪТ В ШВЕЙЦАРИЯ Е НЕПОНОСИМ. НЕПОНОСИМО Е ЗА ЖИВЕЕНЕ!!!!!
1
7
 
7
 
! Отговори
Smokeonthewater преди 3 години
Може да отиде на езерото, да изкара една ария и да изпоплаши жабите.