Меган и Хари се оглеждат за нова къща, в нея мама Дория

Имението е в близост до домовете на Том Ханкс и Бен Афлек
5 май 2020 10:14, Петя Славова
25
Меган и Хари се оглеждат за нова къща, в нея мама Дория
Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари продължават да устройват живота си в САЩ. Около месец по-рано се появи информация, че двамата имат намерение да купят къща в Малибу до Мел Гибсън. Сега още не е ясно дали има сделка, но според The Sun Меган и Хари разглеждат възможността за покупка на още един имот в Калифорния, който струва около 12 и половина милиона долара. Те планират да се преместят там с майката на Маркъл – Дория Рагланд. Принцът е чудесни отношения с нея и той изобщо не е против тя да живее с тях.

Новият имот е с шест спални и шест бани, като се намира недалеко от престижния район Pacific Palisades в Лос Анджелис. Домът е в съседство с именията на звездите Том Ханкс и Бен Афлек.

На територията му има басейн, градина, кинозала и зона за барбекю, а терасата открива живописна гледка към океана.  Пред къщата има още детска площадка, която би била идеална за малкия Арчи, който съвсем скоро ще навърши една година.

„Кога точно ще приключи карантината, Хари и Меган не знаят – съобщи източник на Sun. -  В техните планове е те да вземат със себе си Дория. Тя е много независима и не иска да им се меси. Но Хари поддържа съпругата си в това нейно желание. За Меган нейната майка е най-голямата и надеждна подкрепа.

След пристигането си от Канада в САЩ двойката нае дом в близост до сър Елтън Джон. Меган Маркъл и принц Хари строго следват карантината, но бяха забелязани да разхождат кучетата си. Освен това херцозите на Съсекс взеха участие в благотворителна инициатива като доставиха храна на болни жители на Лос Анджелис.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да купят имот? А нигъра от къде тея пари да "купела" имот за $12М? Демек дрътата вещица ще им купи къща, и от там ще почнат едни "благотворителни" показности...писнало ни е от подобни "новини".Айде у лево!
19
2
 
9
 
! Отговори
Меган Маркълова преди 3 години
Не съм очаквала, че Хари ще е толкова мекушав. От страх жена му да не го остави е готов на всичко. Защо го е страх ли? Ами ако го остави, ще изглежда като пълен *** (все пак всичко го предупреждаваха да не се жени за нея). Главата си залагам, че тя го и заплашва с развод и с това, че ще вземе бебето. А можеше да си вземе къде по-класна съпруга. Дано семейството му го отърве с време преди жена му да забременее за втори път, че тогава ще е и с двата крака в блатото.
18
1
 
9
 
! Отговори
11 преди 3 години
Тез цървyли кви бяха?
17
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как бе просто момче, чехлъо. Вместо да слуша ретро родата в гадния мъглив Лондон, отиде на слънце. Е верно не е в замък, но пък е в имение. Всички които коментирате колко е *** го познавате а той никога няма да разбере за съществуването ви. Много комплексирани парчета. Човека си живее живота, и то както намери за добре а не да се подчинява на някаква ретро монархия. Смешно е хора никому незнайни с 5 лв в джоба да се присмиват на даже третроразрядна актриса от холивуд с годишен доход в млн.
16
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много просто момче излезе този Хари....
15
3
 
31
 
! Отговори
Любака преди 3 години
Тоя пич чупи чехълометъра!
14
3
 
17
 
! Отговори
D преди 3 години
Усещам, че скоро пак ще се набута в някой сериал да се съблича. Уж Канада, ама не точно.
13
2
 
21
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Айде присмейте му се пак.-----***, който си з**** бъдещето и семейството за една женска. Смеси расово кръвта на монархията. ОТ времето на Хенри 5 не се е случвало. И то за кво - треторазредно озвучително актьорче, принцеса - втора употреба. И що - да покаже, колко е обиден че се е родил втори?!Как се справих , доволна ли си?
12
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая шаврантийка на рижавия му смуче паричките. Как от Великобритания, през Канада и до САЩ стигна, та и дъртата ще прибере в многомилионен царски имот. Така се прави мили мои, не като вас евтинко.
11
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що не оставите човека на мира?? Разни панелни плъхове с баня като килер, се смеят на принц, които ще живее на най хубавото място със 6, бани. Може да прави каквото си иска. А жена му е по хубава от 95% от на коментиращите. Айде присмейте му се пак. Това комплексираните хора са много трагични. Сипете една ракия и обяснете как не сте чехлъовци, ама нямате 1 лев, щото ги разбирате нещата и ходите на село при мама та да ви даде малко буркани.
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ни интересува.
9
4
 
16
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
мама Дория - Изаура ли ще е в новия любовен романс между принца-дегеннерат и принцесата от царевичните поля?
8
5
 
17
 
! Отговори
Една от Пз преди 3 години
В България си имаме достатъчно проблеми с нашите си представители на малцинството с тъмна кожа, за да ни занимавате с тези отпадъци. Не ни интересува.
7
3
 
29
 
! Отговори
K6 преди 3 години
Хари Хари къде ти е акъла да бъдеш заврян зет ,груба грешка
6
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снимка на някаква с домашния си любимец.
5
8
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ПРИНЦ НЕ Е ПО ТИТЛА ПРИНЦ Е ПО СЪРЦЕ!!!А ХАРИ ИЗОСТАНИ АНГЛИЯ ВЪВ ВРЕМЕ НА НАЙ-ГОЛЯМА НУЖДА И СЕ СКРИ В САЩ. АБСОЛЮТНО НЕДОСТОЕН
4
2
 
28
 
! Отговори
Абориген преди 3 години
Баш майсторка излезе тази тигрица
3
3
 
25
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
КАКВИ ЗАГУБЕНЯЦИ
2
5
 
34
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Глупаво момче... Прилича на баща си...
1
5
 
47
 
! Отговори
смях преди 3 години
Тоя хептен чeхльo стана. Сега и с тъщата ще живее. Добре, че щерката се омъжи за принц, че маминка да разбере какво е да живееш в палат, закупен с парите на баща му, получени от британските данъкоплатци