Адел пак изуми с драстично отслабнала фигура

Певицата навърши 32 години
7 май 2020 20:08, Ивета Иванова
29
Адел пак изуми с драстично отслабнала фигура
Снимка: БГНЕС

Вече няколко пъти през миналата и тази година, Адел успя да изуми феновете си с фигурата си. В началото на годината излезе информация, че певицата е остлабнала с цели 45 килограма и много хора казват, че едвам разпознават звездата по снимки.

Сега тя отново изненада почитателите. На 5-и май Адел навърши 32 години и публикува снимка в Instagram, на която пак си личи, че певицата е отслабнала драстично.
 
Изпълнителката на "Someone Like You" е с къса черна рокля и черни токчета, позира пред къща и се е усмихнала широко. Вижда се, че има и специална украса за повода.
 
"Благодаря ви за любовта на рождения ми ден. Надявам се, че всички оставате в безопасност и нормални в този луд период", написа тя към кадъра.
 
Адел благодари специално на хората, които са на първа линия и рискуват живота си в борбата с коронавируса. "Вие наистина сте нашите ангели", каза тя.
 
Приятелите и феновете на звездата веднага я поздравиха за перфектната фигура и написаха, че са много изненадани. "Шегуваш ли се с мен", написа като коментар под снимката Криси Тейгън. "Изглеждаш невероятно", пише гримьорът Джеймс Чарлз.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Макар да е играл скалпела при дооформяне, Адел показа на феновете си, че който иска може да отслабне.Факт е, че тя е смъкнала една торба цимент от тялото си. Наднорменото тегло е болест.