Напрежение между Кейти Пери и Орландо Блум

Зашо са се появили проблеми във връзката им?
7 май 2020 18:51, Ивета Иванова
7
Напрежение между Кейти Пери и Орландо Блум
Снимка: БГНЕС

Кейти Пери и Орландо Блум очакват първото си дете заедно и трябваше през това лято да сключат брак, но сватбата се отложи заради пандемията от коронавирус.

Последните новини за двойка обаче не са много добри. Твърди се, че двамата имали проблеми във връзката си.
 
Източници на "Us Weekly" твърдят, че откакто певицата е бременна, връзката между нея и актьора се променила.
 
"Орландо и тя изпитват известни възходи и падения сега. Кейти се справя с напрежението от това, че ще е родител за първи път, а Орландо се стресира, че двамата ще имат бебе в живота си точно по това време", коментират източниците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Pen преди 3 години
Какво е това напрежение ? Кой къде се е напрегнал точно ? *** моля ви се по-сериозно ! :) А и само с гугъл преводач не става смислено изречение.......
4
0
 
3
 
! Отговори
Папа Рак преди 3 години
Поредната "вечна" звездна двойка която не е издържала да се прави на влюбена пред папараците . Източник близък до двойката : Абее, обичат се . Ама само във Вторник и Петък ... между 3 и 7 часа .... а ако по това време има и някой папарак да снима , може и да позират за една влюбеена снимка .Ако са в настроение. Инааааче , нещо не се разбират . Май ще се разделят,вече ... По взаимно съгласие... Като всеки ще отмъкне колкото може от богатството на другия... Детето ??? Какво дете ?
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма отърване от такива като тая 37 годишна татуирана и се хваща с татуирани артисти милионери като тоя и предишните а не със слаб и безратен или работещ за 700 лв българин недокосвал жена на 45 55 85 105 години станал отврат
2
1
 
7
 
! Отговори
Генг бенг преди 3 години
Ако се скарат, ще се пробвам с нея
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Последните новини за двойка обаче не са много добри." За коя двойка?"Орландо и тя изпитват известни възходи и падения сега."Стига с този Гугъл преводач. Стига с този буквален превод. Използвайте българския словоред!С какво можем да бъдем полезни на тази двойка?