Хари и Меган в имот за 18 млн. долара

Имението е със собствен басейн и принадлежи на Тейлър Пери
8 май 2020 14:33, Петя Славова
20
Хари и Меган в имот за 18 млн. долара
Снимка: БГНЕС

Когато херцозите на Съсекс напуснаха Великобритания и се преместиха в Канада, те бързо намериха подходящо жилище, където живяха няколко месеца. Но в САЩ принц Хари и Меган Маркъл не могат още да намерят дом, в който да се задържат. В момента, според The Sun те пребивават с едногодишния Арчи в имение в Бевърли Хилс  на стойност 18 милиона долара.

Домът принадлежи на холивудския актьор Тейлър Пери. В него има осем спални, 12 бани и басейн с превъзходна гледка към града. Всичко това е разположено на 22 декара на върха на хълма, охранявано много строго.

На какво основание Хари и Меган живеят там, още не е ясно. До този момент къщата не  за продажба. Спорез източник, Хари и Меган се запознали с Тейлър, благодарение на Опра Уинфри.  С нея Хари работил над документален филм за менталното здраве.

Преди около месец и Мадона заяви, че с радост ще приеме двойката в свой апартамент .

Според информация на The Sun, херцозите живеят там от края на март. Двамата никога не са били виждани на публично място с актьора Пери.

38-годишната Меган и 35-годишният Хари бяха забелязани само няколко пъти след преместването си в Лос Анджелис, когато се включиха в доброволно даване на храна от благотворителна организация на хора, изложени на висок риск от заразяване с коронавирус. Фотографи също така успяха да ги уловят да разхождат любимите си кучета.

Източник сподели пред Mail Online: „Меган и Хари са изключително предпазливи в Лос Анджелис. Те живеят в този имот месец преди някой да разбере." Отбелязва се, че, когато си купят нова къща с тях ще заживее и майката на Меган - Дория Рагланд. Очаква се новият им дом да се намира в близост до домовете на Бен Афлек и Том Ханкс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Gabi преди 3 години
СТИГА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТИЯ ПРЕФАРЦУНЕНИ ИЗБЙКОЛЦИ
19
0
 
2
 
! Отговори
Само отбелязвам преди 3 години
Хари,Хари сега живееш под наем,а скоро ще живееш и заедно с тъщата. Баба ти Елизабет може да ти се стори сравнение с нея. Отвсякъде си мъж под чехъл.
18
0
 
6
 
! Отговори
Ковача преди 3 години
На Хари случай е като нямам думи... Това е като да бръкнеш в торба със сливи и да хванеш рак. Що жена се вреше при него, то да фане разведена смугла красавица, ей... Англетата се побъркват, що синя кръв се точеше на принца.
17
0
 
7
 
! Отговори
Рашо преди 3 години
Чакай да видиш когато тръгнат да се развеждат, тая мулатката така ще го ощави Хари, че един рижав косъм няма да му остане.
16
1
 
3
 
! Отговори
RI преди 3 години
Tayler Perry im e dal da jiveiat bez pari. Tova e reclama za nego !
15
2
 
1
 
! Отговори
RI преди 3 години
Izlojixa se mnogo ! Kato Bojkov priateli im plashtat ! Taka e kogato majat slusha jenata !Megan shte go dokara do proseshka toiaga !
14
2
 
4
 
! Отговори
Баба Кралица преди 3 години
Тия двамата от къде ги взеха толкова пари. Цял живот нищо не се пипвали като работа пък имат пари. Щом не искат да са повече принцове и принцеси, трябваше да върнат всичко което са плячкосали докато са били при баба им. Уж се отказват от всичко пък си тръгват милионери. Като ще се отказват се окажат както трябва. Започват от 0 и да видим колко ги бива да бачкат
13
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 12И кво като е а 38? Много си е хубава жената.
12
7
 
13
 
! Отговори
хммм преди 3 години
Иматее ли стари бабии.. тая сериозно ли била на 38? Това момче сериозно не е наред.
11
0
 
15
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ТЪРТЕИ !!!!!!!!!!!!!! КАКВО СА РАБОТИЛИ ЗА ТЕЗИ ПАРИ !!!!!!! ПРЕЛИ4АТ МИ НА КОКУНИСТИ - НИШТО НЕ СА РАБОТИЛИ ПРЕЗ ЦЕЛИА СИ ЖИВОТ А МИЛИОНЕРИ !!!!!!!!!!!
10
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе Харито настъпи мотиката.С таа булка втора употреба...мани мани
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бебето го къпят дванадесет пъти на ден в дванадесет бани. И се губят из спалните и сигурно Хари реве , че не мож намери къде е оная скокла. Егати как се мина този принц. Бивша кралска особа е.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая история от ден на ден по-трагикомична изглежда. Принцове превърнали се в просяци (до степен, че живеят в чужди жилища, че и им предлагат подаяния). Хари, Хари, не трябваше ли от просяците Принцове, бе бате, или стана Хари Мата Хари ти?
7
0
 
15
 
! Отговори
смешници преди 3 години
Това ли им е представата за да са самостоятелни и да работят? ха ха, взели те имение за 18 милиона, обаче иначе самостоятелни
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се върнат при баба си Лиза царицата майка, но трябва Меги да се избелоса малко.
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направо е неморално да ни занимавате с тези двамцата. Хайде, стига...Ей ся ще кажете, че оня реве дето не си е при баба ...
4
0
 
15
 
! Отговори
Пърдуня преди 3 години
Много трогателно,наистина.
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1Тя си има пари + бизнес, той има наследство от майка си нещо от сорта 25-30 милиона. Не ги мисли тях - ще се оправят завидно добре.
2
1
 
24
 
! Отговори
Ковача преди 3 години
Тия Хари така се нахендри батенце..не стига, че го скара с баба и батко, Ами сега ще го набута да живее с тъщата. Е кой, кажете ми кой нормален човек ги прави тия неща?!
1
2
 
20
 
! Отговори
Въпросчо преди 3 години
Кога спечелиха толкова милиони ? От закуските ли ги спестиха ?