След скандала с Адел: Ще се научим ли да не съдим хората по външния вид?

Певицата събра доста критики заради това, че отслабна
13 май 2020 20:50, Криси Табачка
32
След скандала с Адел: Ще се научим ли да не съдим хората по външния вид?
БГНЕС

 Живеем в общество, което много обича да съди и да сочи с пръст. Раздаваме етикети „дебел“, „слаб“, „грозен“, „красив“, „богат“, „беден“ с такава лекота, с каквато сутрин си правим първото кафе.

И да ви кажа честно, доста е повърхностно.
Някак си все си мисля, че с годините сме се научили да гледаме по-комплексно върху хората и да ги определяме едва след като сме ги опознали добре и никога на база на външен вид.
 
Последното доказателство, че съм мислела в грешна посока дойде с Адел.
 
Предисторията
 
Певицата публикува своя снимка с послание в личния си профил в Instagram, за да отбележи своя 32-ри рожден ден тази седмица.
 
В този пост тя отдаде уважение на работещите на първа линия, но вместо това, несъзнателно създаде буря от коментари на тема... килограми.
 
Кадърът разкри, че певицата е значително отслабнала, което донесе както комплименти, така и много критики за физическата ѝ форма.
 
 
Скандалът се разрасна в такива мащаби, че личният ѝ треньор влезе в обяснителен режим, за да защити своята клиентка.
 
Той публикува дълъг пост, в който описва, че процесът по отслабване „никога не е бил с цел да е супер слаба. Беше за това да бъде здрава“, пише Пийт Герасимо.
 
Още от коментара вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
3
 
! Отговори
Ди Етолог преди 3 години
До АнонименНе мислиш ли че има смисъл мениджърите да искат от такива изпълнители да подържат спортна форма.Тя не е хорист от госпъл хор в местната църква а певец.Днес на 99% това означава и танцьор.Изисква се добра физическа форма.Припомни си клипа "FAT" на Янкович. хахахаА за полицаите и военните направо е задължително.150 кг. полицай може само да седи на бюро.Нищо друго. На улицата ще е като ***.Бавен и безполезен.Да,можеш да ми дадеш примери с дебели но пъргави хора. Но те са около 3% .
29
0
 
2
 
! Отговори
Аноннимен преди 3 години
До Пи ЛеНапълно те подкрепям, но не очаквай много хора да те разберат . Днешно време повечето хора са дебели, мързеливи , немарливи и не се къпят.... а най-лошото е че смятат това за нормално и изискват "разбиране" от останалите .Достатъчно е само да се разходиш по улиците или да влезеш в автобус на градския транспорт за да усетиш миризмата и да се увериш как повечето са облечени като клошари .Ама в интернет всички сме Перррфектни и подкрепяме "РазличнутУ" . Кого заблуждават ?
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, че се усети да влезе във форма - беше страшна за гледане лелка. Сега е по-добре. Музиката и пак не става, но поне си изглежда нормално.
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този свят е пълен с хора, тръпнещи да кажат мнението си за другите, без някой да им го иска. Най-хубавто е, че мнението им няма никакво значение.
26
0
 
4
 
! Отговори
Азармо преди 3 години
Да можеше да я види Карл Лагерфелд сега, щеше да се извинява...
25
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Пи ле:Много ограничено мислене. Не те знам мъж ли си, или жена, ама дебелия ще отслабне, мръсния ще се изкъпе, а ти никога няма да станеш умен и талантлив. Има да четеш завистливо за кадърните и успели хора, скрит в някоя дупка като мишка.
24
14
 
6
 
! Отговори
Пи Ле преди 3 години
До къде стигнахме? Някой дебел - дай да не го съдим. Нищо че е в негови ръце да тренира и да се храни правилно. Някой грозен - дай да не го съдим че не е намерил подходящи дрехи и прическа да смекчи възприятията ни...Скоро очаквам и някой дето не се къпе - да не го съдим че не знае какво е ***...Не, скъпи мои - живота ви е във ваши ръце и всеки може да стигне едно средно ниво. Ако го нямате - това издава мързел и слаб характер. Затова и подсъзнателно хората отбягват дебели/грозни/мръсни...
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МатематикИ дори да спреш хляба и сладкото,това не е от значение,от значение е през колко часа се храниш,трябва да са 4 часа между храненията в които да не поемаш храна,а за решилите да отслабват и 5-6 часа.Иначе,хората трябва да се хранят с разнообразна храна.
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ди ЕтологНе бързайте да я съдите!По принцип менъджерите им ги принуждават да отслабват,на запад и САЩ,ако си в някаква професия като полицай,военен,която изисква физическа дейност,те предупреждават да спазваш нормено тегло и ако надебелееш и не прояввиш воля да отслабнеш,те уволняват от работа.
21
3
 
20
 
! Отговори
Математик преди 3 години
Мога да ви кажа, че няма човек, който да е отслабнал и да съжалява за изгубените си килограми.Наднорменото тегло води до хиляди заболявания - най-актуалното диабет, при който с КОВИД-19 си пътник.Като гледам отслабването на Адел е контролиран процес от специалисти. Тя е отслабнала пропорционално, което е много трудно. Зад това отслабване има действително кадърни диетолози.А на критиците й - намалете алкохола, хляба, сладкото и за 3 месеца ще видите разликата.
20
7
 
3
 
! Отговори
Ди Етолог преди 3 години
Няма нужда някой да мрази Адел. Изискват се много нечовешки усилия , диети и лишения , както и хирургическа намеса за да се превърне от пухкава дебеланка в тая суха поръчка .Представяте ли си, колко самата ТЯ се е МРАЗЕЛА за да се подложи на всичко това и да отслабне толкова . п.с. Скоро ще четем и за хранителните проблеми и усложнения след такова драстично намаляване на теглото . Дано има пари за качествено лечение .
19
0
 
13
 
! Отговори
Е преди 3 години
Много е по-добре така, не знам какво не й харесват, най-вероятно й завиждат тлъстите англичанки !
18
2
 
9
 
! Отговори
Адел преди 3 години
няма грешка. И като жена, и като певица.
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аделчето е сладур,има прекрасни песни!Да е жива и здрава и да продължава да пее!
16
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие, многознаещите тук, сякаш сте всичките Аполоновци!Никой не говори за здраве в случая, а за повърхностни изказвания, за обидно отношение само защото някой бил с повече килограми. Вие същите несъмнено ще обидите и някоя жена с малки гърди или някой с очила и кой знае какво още, поради това, че гледате само външния вид. За това става въпрос в статията. Макар че и тя самата не е написана много ясно.
15
4
 
14
 
! Отговори
Герасим преди 3 години
Тези думи са прилагателни, които описват някаква характеристика на обекта. Ако си дебел, защо да не може да ти се каже, че си дебел? Каква е тая тънкообидност, която се шири навсякъде? Или да казваме на черното бяло за да не се обиди някоя глиганка?А на Адел, браво, че се е постарала. Изглежда много добре.
14
1
 
20
 
! Отговори
КАТ Сунгурларе преди 3 години
Жива и здрава да е жената. Пее хубаво, пък и може да амбицира други "пренадарени" хора да влязат във форма. Пък дали била щастлива, само тя си знае... но сега като се гледа в огледалото, едва ли се мрази.
13
3
 
1
 
! Отговори
мишо бирочето преди 3 години
мъжете са те харесвали за секс защото си била ментално слаба, неуверена, несигурна и лесна плячка. мъжете дето ловуват такива гаджета като тебе са кокмплексирани латентни педенца, сеска дето сте го правили неща и да си го представям, боцкане в допето, под мишницата, свършване в устата и разни други извратеняшки истории за ненормални. жените ги прави секси увереноста им и държането им а нев дали е 30 кила с напикани ***. познавам една доста пълна германка (като старата адек), обаче е толкова усмихната, самоуверена и чаровна, че където и да отиде се скъсват да я свалят. жените дето са рагу и зъ
12
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жените на които слабо не йм харесва са мързеливи тъпкачки на банички, а мъжете на които слабо не йм харесва не йм пускат якоте мацки. Те тва е целата работа. Теми за външен вид и здраве дори няма да докосвам.
11
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв е проблемът? Слонопотамите са се почувствали предадени?