Звездни трансформации: Косата на Дуа Липа

Певицата смени няколко цвята по време на изолация
14 май 2020 02:30, Иванка Гъркова
8
Звездни трансформации: Косата на Дуа Липа
БГНЕС

След като през февруари се изруси сама и остави краищата си черни по погрешка, Дуа Липа продължава да изненадва феновете си. Тя използва социалната изолация, за да експериментира с цвета на косата си.

„Това не е прическа, това са увредени изсветлени кичури, но поемам контрол над тях“, написа тя, когато разкри на своите последователи, че се е сдобила и с бретон.
 
За близо два месеца певицата успя да се боядиса цели три пъти, с което се нареди на първо място в списъка на знаменитостите, които сами се погрижиха за прическите си по време на карантината.
 
Кои цветове използва Дуа Липа?
 
1. Розово
 
Един от трендовете, които някои личности следваха по време на изолация, е да боядисат русите си коси в розово. Някои се довериха на бои, други си сложиха само оцветител, за да може ако не се харесат, да не съжаляват. Разбира се, Дуа Липа не остана по-назад, като сподели снимки в Instagram на своята трансформация. 
 
И тъй като няма какво да губи след като съсипа хубавата си кафява коса, изпълнителката се намаза хубаво с боя и сподели, че си слага розовите очила. 
 
 
Още по темата вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много важно е също да разберем как си е боядисала "най-милото". Информирайте ни ,моля! Това е със стратегическо значение.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега чакаме нещо за Рита Ора,Блета Рекса,Ера Истрефи и т.н. След варварските бомбардировки над югославски градове стана политкоректно да се величаят албанците...
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно какво е " Липа" но на какъв език е ?
3
0
 
9
 
! Отговори
Котки преди 3 години
И аз щях да питам коя в тази, но после се сетих, че не ми пука.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ушите нейни ли са, или на тати?
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коя е тази?