Адел неузнаваема - дължи ли се това на нов мъж?

Тя не търси романтика, съобщават близки до нея
Обновена: 16 май 2020 22:03 | 16 май 2020 21:45, Петя Славова
19
Адел неузнаваема - дължи ли се това на нов мъж?
Снимка: БГНЕС

Преди осем месеца 32-годишната Адел съобщи за развода си с бизнесмена Саймън Конеки. Двамата запазиха добрите си отношения и отглеждат заедно 7-годишния си син Анджело. 

След като промени изцяло визията си, феновете на певицата са уверени, че нейната трансформация е свързана с личния ѝ живот и именно тя е повлияла на цялостното ѝ съвършено различно амплоа.
 
Звездата отбелязва, че главните приоритети в живота ѝ винаги са били здраве и самочувствие. Сега изпълнителката се намира в най-добрата си форма и се наслаждава на живота, в който обаче засега няма никой, освен семейството ѝ.
 
„Адел е напълно щастлива да бъде сама. На нея не ѝ е нужен мъж, за да бъде щастлива. Сега за нея е важно да е  майка и да се занимава с музика, разказва източник, близък до звездата пред „HollywoodLife“. – Тя не търси романтика, тъй като сега работи над най-добрата своя версия, но ако се появи някой, така да бъде“.
 
Още за трансформацията на Адел четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Била е на парти на Дрейк.. скоро песен с Ники Минаж. Очаквайте класическо пропадане (не че не са пропаднали 99% още като почват) на популярна певица с рапъри. Скоро ще я гледаме как големи *** я шляпат а тя пее все по разкрепостени лирики
13
5
 
5
 
! Отговори
Свиноподобен преди 3 години
Демек свалила е кила за да може да си похойка по мъже и тя най-после, след като се е развела. Това означава "Не търси романтика" - ключова дума. Жените не правят такива неща току-така.. сваляне на кила след развод + "не търся романтика" = ходене по клубове и мелене на ***.. почти всяка разведена в 30-те си го прави макар и за малко, докато не си хване някой загубен с mommy issues, който е готов да й гледа децата от друг мъж заради единия секс.
12
2
 
3
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Явно е попаднала на втория .
11
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ли е бременна?
10
11
 
12
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
Как ли са оцелвли островитяните без да знаят, чв тук са най хубавите жени..направо не знам.Как ли оцеляват...без да знаят, чв тук са най големите разбирачи от жени, коли, политика, далавери...не знам.
9
5
 
11
 
! Отговори
Цонко преди 3 години
Та това е въпросът на нашето съвремие - клеца ли се Адел с нов мъж или не.
8
4
 
10
 
! Отговори
само да вметна преди 3 години
до 4..Всеки уважаващ себе си мъж.Не би се изтепосал тук както ти го правиш!-:) Че и годините си и че си "ерген"? Нямам думи! А и едва ли ще ме разбереш!! до 8..За всеки влак си има "пътници"! Ако ти си сух.То има мъже които искат и да "хванат и усетят една жена"! И до 7..Не всичко в този живот е само "спорт" ! -:) Семенцето всяка може да ти го изкара! Нооо..усещането дечо! Там е ключът в една връзка,та даже и мимолетна!
7
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грозновата е..., но за островитяните е супер
6
14
 
17
 
! Отговори
11 преди 3 години
Ъхъ, бидонът е спаднал от 300 на 200 кила.
5
5
 
9
 
! Отговори
Делчо е грозен преди 3 години
И не става
4
9
 
12
 
! Отговори
Еййй преди 3 години
Една и съща снимка във всички сайтове. Тая няма ли други фотоси? ГоУем праз като е неузнаваема. Няма я свежестта й, жизнеността й. И при други е така. Нашата Ивана също е изпита и повяхнала след отслабването.
3
17
 
13
 
! Отговори
Минко 47г ерген преди 3 години
Тая крава бих я тъпкал само за яко лев, и вряка силно, ужас голям
2
4
 
12
 
! Отговори
АНТИ преди 3 години
На евреин - вяра нямам.На еврейка - също !
1
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
радио Ереван - развалихте хубавата жена