Андреа приключи с Кубрат: Сигурно е нормално да изневериш...

Аз съм щастлива, млада, свободна жена, написа тя в социалните мрежи
17 май 2020 12:43, Петя Славова
86
Андреа приключи с Кубрат: Сигурно е нормално да изневериш...
Снимка: БГНЕС

Андреа явно се е разделила отново с Кубрат Пулев. Това става ясно от поста на звездата в Instagram. Там певицата публикува снимка с нейната половинка, но това, което пише в придружаващия пост ясно показва, че отношенията между двамата отново са се влошили.

"След 13-годишна връзка, може би е ,,нормално”, да изневериш на човека до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони...Това вероятно е разликата ценностната система и морал между хората! Лично за себе си бих споделила, че никога не бих го направила, бих прекратила директно и категорично отношенията си с мъжа до мен!

Явно поведението ми и принципите ми са ,,по-мъжки” от доста ,,смели” мъже! В моят случай, за съжаление аз се подведох, че познавам добре половниката си, но се оказа, че само аз в малка България, не съм знаела, че ,,бъдещият ми съпруг” си има сериозни гаджета :) Знам, че адски много жени са минали през това, което тепърва ще преминавам аз, със сигурност не се оплаквам! Аз също съм щастлива, млада, свободна жена! Виждам позитивите и уроците от ситуацията ми, извличам нейните ползи!

Единственото нещо, което за мен ще остане невероятно е как човека до който си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, докато ти самият си бил на върха, той стига до своя пиков момент в кариерата си и злепоставя името ми пред близки, познати и непознати хора! Да оправдаваш себе си, защо си във връзка с жената до теб с лъжи от рода на ,,Тя е болна”, "Тя ще се самоубие”, ,,Тя е съсипана”, ,,Тя е луда”, "Тя е на тежки лекарства”.....а всъщност да молиш жената до себе си ,,Моля те роди ми дете”, ,,Бъди моя съпруга,стига с тази кариера “.....Не бих казала, че съм глупаво момиче, явно вярвах в добротата или поне, че все още има качествени и лоялни хора, но се оказа че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране, манипулиране, обещания и лъжи! Успех", написа певицата.

През септември Андреа и Кубрат Пулев сложиха край на отношенията си, като певицата сподели, че тя е била тази, която е прекратила тяхната връзка. През януари тази година стана ясно, че отново са заедно, но явно пак са решили да продължат в различни посоки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Медии как може да занимавате хората с тазива глупости???
69
1
 
11
 
! Отговори
:) преди 3 години
Ох пуснах една сълза за "драмата"на чалгаропитеците.
68
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Андреа, вземи отслабни най сетне. Най важното не яж толкова. И може всичко да се оправи. И си купи сутиен най после. А като отслабнеш, може и да не ти пука вече за кобрата. Ще си имаш достатъчно мераклии
67
1
 
12
 
! Отговори
Харесвах ги преди 3 години
Те цял брак изкараха заедно. Накрая да не стане като Коцьото и Райна. Кобрети ще си намери някоя наивна девойка дето да си я лъже както ще и само дето тя не знае, че е преспал с цело бугарско, както коцето прави, а на Райнето й е загубил времето. и тя хем много хубава, ама седи сама. Жалко за такъв развой на събитията. Патова ситуация
66
8
 
3
 
! Отговори
Натопорчев преди 3 години
До ГРАДИНСКИ МАРКУЧЯвно ги обичаш градинските маркучи у дупето, вместо дебели кочани,а бой?
65
12
 
19
 
! Отговори
Анонимна преди 3 години
Кво се оплаквате *** лигли!!С мъжа ми имаме деца, работим по чужбините, всичко за тях. Сама си правя маникюр, педикюр, теб мъжа ти те носеше на ръце, курорти, почивки, подаръци и се оплаква. Имаш всичко. Осъзнайте се
64
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е толкова години ли и отне да разбере тази публична тайна
63
10
 
17
 
! Отговори
ГРАДИНСКИ МАРКУЧ преди 3 години
ДО ВСИЧКИ, КОИТО НЕ СА МИ ХАРЕСАЛИ КОМЕНТАРА ДА ВЗЕМАТ ДА СИ ПРОВЕРЯТ НИВАТА НА ТЕСТОСТЕРОН! ЩОМ НЯМАТЕ ЖЕЛАНИЕ ДА ХОДИТЕ ПО ЖЕНИ ВЗЕМЕТЕ ДА ПИЕТЕ ТОЛКОВА БИРА И СВАЛЕТЕ ТИЯ ШКЕМБЕТА, ЧЕ ПО ЧУЖДО ЩЕ ПОЧНАТ СА ХОДЯТ ЖЕНИТЕ ВИ! ДЕБЕЛИ ЧИЧКИ!
62
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За никакъв секс не става дума. Тая се върна при Пулев защото се надяваше да прилапа нещо от мача за световната титла.Сега, всичко е неясно дали ще има мач и кога ще бъде, затова тя си търси друг балък.
61
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не мога да кажа за тях. Не ги познавам.
60
16
 
40
 
! Отговори
Ани преди 3 години
Секса е в основата да задържиш мъжа.. Като получава качествен секс няма да ходи при други. Така ли е мъже?
59
4
 
9
 
! Отговори
Майсторлъкат преди 3 години
Е жената,да съумее да задържи мажът до себе си,не само със секс,но и с много други само женски хитрости!Иначе,и под най красивите окраски на пауна се намира,обикновен кокоши за дник!За боя по главата ,не говорим!Алцхаймера идва по късно!
58
2
 
13
 
! Отговори
Ани преди 3 години
Тя в инстаграм вече е изтрила всичко
57
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 54Как изневеряваш физически, без да има мисъл в това? :)Тези шаблони, които се пробутват ни карат да вярваме, че сме безмозъчни чифтокопитни.Едно действие Винаги е предхождано първо от помисъл, който избираме да приемем или не. Ако го приемем следва фантазията за действието (активират се емоционалните бутони), последвано от обсъждането му (примерно с обекта на желанията) и накрая е самото деяние.Т.е., каквото и да правим, началото на всяко дело е помисълът. Опазил Бог от недобрите мисли
56
34
 
23
 
! Отговори
ГРАДИНСКИ МАРКУЧ преди 3 години
Мъжете не сме създадени за една жена! Хубаво е да се открива и на чужд терен!
55
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното сега е да вземе мача.Другото е дръц-пръц.
54
7
 
22
 
! Отговори
Бат Жоро преди 3 години
Ако съм на мястото на Пулев направо няма и да се сетя за тая повече
53
1
 
15
 
! Отговори
ДртПрч преди 3 години
Я направете едно реалити, да се посмеем!
52
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен е пълна простотия да коментираш личните си отношения публично и едностранно. Наскоро имаше скандал за изневери с Тервел от братята Пулеви, сега се шуми около Кубрат. Не харесвам изневерите, но чисто физическите изневери. Много по-тъпо е, ако изневериш в мислите си на някого и на това, което отстояваш.
51
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и дебела... и ниска... и грозна...