Меган Маркъл била прелъстителка в гимназията

Ето разказ на неин съученик
18 май 2020 14:16, Ивета Иванова
27
Меган Маркъл била прелъстителка в гимназията
Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл е била голяма флиртаджийка, когато е била тийнейджърка. Това твърди неин приятел от гимназията - актьорът Нема Ванд.

Двамата били доста близки и Нема казва, че Маркъл умело си е играела със сърцата на момчетата в училище.

"Всички бяха влюбени в нея. Тя беше много сладка и мила. Тя знаеше какво прави... Един път бяхме на парти и тя седна в скута ми. Опря носа си в моя. За 16-годишно момче, това е много емоционален момент. Каза ми на персийски, че съм много красив. Попитах я как знае персийски, а тя отвърна, че го е научила заради мен. После си тръгна", разкрива той в предаването "Reality Life With Kate Casey".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Простовато момиче, всичко е ясно...
14
1
 
7
 
! Отговори
До аз-ът преди 3 години
Добре ли сте?
13
4
 
7
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Еми това са рисковете. Сега половината квартал може да се хвали, че е "минал" принцесата на младини :))-----няма по лошо от самоповярвала си жена. Тая с нейната биография искаше да става Принцеса. Чакай бе пиле, кой ще ти го позволи? Она 100-ната що мислиш, че управлява по дълго от Кадафито и Хюсеин? Щото е по-проста от тях ли? Тя Даянката милата се беше напънала да им прави мюсюлмански престолонасследник ама ... Ми не им направи.
12
0
 
9
 
! Отговори
Пич преди 3 години
Еми това са рисковете. Сега половината квартал може да се хвали, че е "минал" принцесата на младини :))
11
4
 
8
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
не е чак такъв проблем да вземеш повторена жена, ама принцеса втора употреба ? И тая църната пантера си мислеше, че либералните и номерца ще важат в Англия? Кой знае оня кат хърка на възглавницата до нея, как се е усмихвала и какви картини е нареждала в главата си-сега аз ще ги науча ония, ще разчупя тия закостенели традиции... Ще разчупиш..дедовия, те вече си имат ИСТИНСКА ПРИНЦЕСА, *** не кат тебе поворена. Разликата с тебе е, че на Улиям жената - няма рода на царевицата! Разбта ли ***?!
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
поредната златотърсачка - намери си златното яйце и те пък взеха че ги уволниха от двореца и сега у Канада се подвизават понаакани малко, но няма нищо. а да, забраниха им също да продават джунджурии с марката royal susex и едни пари връщаха за ремонт на един от дворците. но нищо де... Хари-то ще му дойде акъла още малко да поживее с тая фльорца. на луд го е направила, а той милия - будала.
9
0
 
10
 
! Отговори
Бай Ставри преди 3 години
До Анонимен 9Сигурно поне толкова, колкото са баджанаци на Мики Нихайлов и Алисио Божини покрай Николета и Алисия... Манджа с грозде и гонорея
8
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
че той Хари я взе втора употреба. разведена.а колко ли са му баджанаци?
7
3
 
37
 
! Отговори
Драган преди 3 години
Тая не е стока, от самолет й личи !
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не вярваме на нито една новина идваща от САЩ. Не беше ли, че САЩ са едни от най-либералните хора на света и са либерално настроени към сексa Е тогава кък тъй във САЩ имаше много секс-скандали. Как ли функционира човешката психика да следваш примера на тез звезди и принцеси сигурно много хора са готови да преминат през тръни и жарава за да бъдат като Меган. Не трябваше ли да се борим за равен достъп до обществените блага и адекватно образование.
5
6
 
16
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
снимката е страхотна, вижте й погледа. Хранала го е като кученце, извежда жребчето за пред хора. И погледа й казва - леле, тоа па как го прецаках само...Дадох му да помире п... и оно вече е готово.
4
8
 
6
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Опря носа си в моя. За 16-годишно момче, това е много емоционален момент.---ва таковам и либералните жалки нещ*стници. Аз на 15 правех секс. ама то сега вече мъжете са почуствителни от жените. Ясно е , че е добра ... айде прелъстителка да го кажем. Друга дума щях да ползввам, ама понеже вие тази, хайде и аз ... щом на тая възраст вече потаря...
3
1
 
23
 
! Отговори
Пепи преди 3 години
Демек не подбирала.Стърчи ли - злато е.
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То някой съмнява ли се въобще в този факт, та чак новина да му се прави?
1
2
 
20
 
! Отговори
123 преди 3 години
въиииииии