Реджеп стана победител в Hell’s Kitchen и грабна 100 000 лв.

На финала той надви Атанас
22 май 2020 08:35, Александър Попов
68
Реджеп стана победител в Hell’s Kitchen и грабна 100 000 лв.
Снимка: Нова тв
30-годишният готвач от Сърница Реджеп Бадев грабна голямата награда от 100 000 лв. в третия сезон на кулинарното риалити Hell’s Kitchen. 
 
Заедно с Атанас сътвориха първите си авторски менюта като шеф готвачи на отбори, които сами си избраха сред бившите участници в третия сезон на шоуто и ръководиха с желязна дисциплина по време на финалната вечерна резервация. 
 
Претендентите за голямата награда се раздадоха в грандиозната финална битка. С помощта на миналогодишния победител в Hell’s Kitchen България - Веселина Чилева и сребърния финалист Никола Симеонов, Реджеп и Атанас сътвориха ястия от висока класа. 
 
Освен изключителни техники и отношение към приготвянето на храната, двамата демонстрираха и завидни стратегически умения. Чинията на Реджеп обаче изпревари тази на Атанас с вложената страст и истински стремеж към съвършенство. 
 
Наско заложи на сигурното, а Реджеп реши да импровизира. На финала Реджеп успя да отново да победи Атанас като приключи издаването на десертите с по-добро темпо от него.
 
"Когото и да избера, няма да сгреша. И двамата сте виртуозни готвачи, но от победителя очаквам много повече. Той трябва да е крайно взискателен към себе си и околните, да е абсолютно непреклонен пред трудностите, да е лишен от комплекси и задръжки в кухнята, да е достатъчно разкрепостен, за да разкрива нови хоризонти. Такъв човек е Реджеп". 
 
С тези думи шеф Ангелов безапелационно избра шампиона в тазгодишното шоу.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: Hell’s KitchenРеджеп Бадев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаха събудиха се БГ-патрЕотите от панелките. Реват как в американски риалити формат нямало достатъчно родни ястия. Ми направете си Панелка Китчън и си гответе торшия и мазнина колкото искате.
19
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДимоРеджеп бе с 10 класа над всички останали. Сори, но факт. А и предаването HELL'S KITCHEN не е български формат ако не си забелязал, та какви български патрЕотски ястия те гонят?
18
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До УМЕНТи си хапвай филийката с лютеница в мухлясалата панелка.
17
9
 
9
 
! Отговори
Педи Раз Два преди 3 години
Сигурен бях в него !Най добрият италианец !Реджеб е съваршен говач .Обича обаче жените което е ретро !
16
17
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Никак не беше трудно да се досети човек,че има сделка между водещия и победителя.Ще делим парите.Гарантирано.
15
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нагласени предавания много,я да ходи да работи в хотел, олнклузив и да готви за 1600 човек, пък ще видим кво може, аз също съм готвач с стаж 22 г. и всичко ми е ясно и вярвам че много колеги мислят същото
14
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Реджеб беше без конкуренция !Радвам се за гаджето му !Изхарчете ги за ден !Това са смешни пари !
13
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Момчето заслужаваше да спечели. Не съм опитвал нищо, но ястията му изглеждаха като картини. Иначе малко дразнеше като човек, но и другите не бяха ангели. И стига сте страдали от расови предразсъдъци. Звучите като бабка не разбрала, че сме 21-век. От всички народи има готини хора, както и лоши.
12
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Реджеп, Фики, .... това ще са мнозинството представители "българите" съвсем скоро ако нещата продължават така.
11
9
 
21
 
! Отговори
Абдула пехливан преди 3 години
Голяма работа е Реджеп. Ашколсун. Ша го чакаме в Гоце Делчев ша заколим овца да напрайме курбан
10
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледамс удоволствие това предаване и за това имам право даизкажа личномнение.От началото разпознах победителя ! Всички са с добри и лоши качества, сила и слабост. Реджеп е с вроден естетически вкус. Учеше и пазеше индивидуалното на кулинарния си талант.Може да губи и да се амбицира, не се възгордява, има отношение към хората.Шефът - освен кулинар, дава човешки уроци и отлично познава хората.Наско можеше да не повтаря известните неща. Всички бяха много добри. Но Реджеп е явление.
9
2
 
13
 
! Отговори
УМЕН преди 3 години
До ДимоКоментарът ви не е политкоректен!
8
19
 
22
 
! Отговори
Димо преди 3 години
Да не можеш да сготвиш едно българско ястие и да спечелиш формата не ми е ОК!Атанас нямаше през цялото предаване нито една сериозна издънка...чиниите винаги му бяха шедьоври...изпълнени със техники,знания и умения.Лигльото Реджеп с изтънчената си ехидна усмивчица успя до края на предаването да се държи като мазен червей в калта,докато изплува като победител.
7
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази тв е пълна тъпотия,особено с някакъв повярвал си, че е велик истерясал кашавар.
6
27
 
21
 
! Отговори
Бастуни преди 3 години
Реджеп е с италянски корени, няма общо с исляма. Кви сте заблудени... само по името съдите
5
18
 
19
 
! Отговори
Има ли мазохисти преди 3 години
Да търпиш онова изтерясало самозабравило се шефче и да готвиш в това време???Ми не е за мен тази работа. И готвена под напрежение храна няма и да опитам даже.
4
18
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Не съм гледал това...състезание по готварство.Жена ми готви...много добре,иначе щях да я накарам поне тя да го гледа,ама я оставих на спокойствие да си гледа...сапунките;и те не са...лоши.
3
49
 
14
 
! Отговори
УМЕН преди 3 години
Не бих хапнал каквото и да било докосвано от такъв!
2
27
 
14
 
! Отговори
Ramazan преди 3 години
Селям, Реджи. Поздравявам те за победата и за настъпващия Рамазан байрам. Показа им пак как се прави. Аллах да те води и брани.
1
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече махнах нова "тв" от списъка с програми