Съвети на Виктория Бекъм за носене на тениска

Лятото е почти тук и вече извадихме късите ръкави
28 май 2020 20:04, Дарена Найденова
4
Съвети на Виктория Бекъм за носене на тениска
Снимка: БГНЕС

Рядко виждаме Виктория Бекъм да замени бизнес визията си с нещо малко по-спортно и ежедневно. Когато го прави обаче тя винаги изглежда добре. Независимо дали комбинира тениската си с дънки или пола, дизайнерката успява да превърне един обикновен тоалет в нещо толкова шикозно, колкото всяка една дреха в нейната колекция.

Феновете на Бекъм винаги ѝ завиждат за прекрасния вид, но това вече може да спре. Тя споделя няколко важни съвета за носенето на тениска, които ще помогнат на всяка дама да изглежда чудесно. Тъй като лятото вече наближава и трябва да извадим късите ръкави, добре е и да знаем как точно да ги носим.

Съпругата на Дейвид Бекъм си партнира с известна спортна марка, която съвсем скоро ще пусне колекция, която е вдъхновена от дизайнерката. Тя ще включва тениски и суитшърти, които ще върнат всеки към 90-те години на миналия век. По този повод Виктория говори пред „InStyle“ и дава 7 ценни наставления за начина, по който да носим тениските си това лято.

1. Комбинирайте ги с елегантни панталони с широки крачоли. Според г-жа Бекъм, това е перфектната визия за работа през летните месеци. Приберете тениската в панталона и допълнете вида си с класически маратонки.

2. Може да си поиграете малко с вида на тениската като навиете ръкавите или не я прибирате напълно в панталона. Дори може да я извадите цялата и да я оставите да се вее на воля.

А дали е хубаво да имаме бели тениски, ще ни разкаже Виктория Бекъм в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички тия са татуирании тая се хвана с него а не със с слаб безработен преди 21 22 години
3
0
 
35
 
! Отговори
1A3R преди 3 години
До АнонименАми много просто....трябва да "забавляват" аудиторията с нещо. Ние нали цЪФнакме и вързахме, та трябва с подобни тъпотии да ни занимават...ТОП 3 са:"Еди-кой си търчитопковец опраши еди-коя фръцла.""Еди-коя си *** на екзотично пътешествие...(и задължително снимки по гол ***)""Еди-си кои се разделят...колко тъжно !"После се питаме: ЗАЩО подрастващите са *** ?Абе, ВЕСНИКАРИ, ако няма какво смислено да напишете -> оставете бяло поле. По-добре е !
2
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дейвид Бекъм, ако не й изхранваше некадърното дупе, досега щеше да е забравена от всички и да е сервитьорка в някой бар.
1
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как пък тургате най-плиткоумните от Англия за съвет! Не мога да ви разбера! Има милиони английски дизайнери с интелект на милиони години пред това врабче, което самите англичани не уважават!