Нина Добрев с ново гадже, излиза със сноубордист

Звездата го показа в Instagram
29 май 2020 13:26, Ивета Иванова
38
Нина Добрев с ново гадже, излиза със сноубордист
Снимка: БГНЕС

Нина Добрев неофициално потвърди, че има ново гадже. От известно време имаше слухове, че актрисата от български произход има връзка с американския сноубордист Шон Уайт и явно това се оказа вярно. Скоро звездата от "Дневниците на вампира" публикува снимка с Шон в социалната мрежа Instagram.

От кадъра се разбира, че Нина е подстригала любимия си. "Добавям към резюмето си: фризьор", написа тя като текст към снимката.
 
Шон също се похвали с новата си прическа. Той публикува селфи, на което показва рошавата си коса и написа: "Моят фризьор каза, че няма да го направи, затова тя го направи". Спортистът е сложил и хаштаг - "подстрижка в карантината".
 
През март Нина и Шон бяха забелязани да карат заедно велосипеди в Малибу, Калифорния, и тогава се заговори, че двамата може да са заедно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
4
 
! Отговори
май преди 3 години
отдавна е загубила бройката на бройката си!
19
0
 
9
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
мина 30-така, а часовника тиктака!
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВутеДа, знаем. Тук са най-големите мъжкари на света.Как ли не се е сетила Нинчето за този факт.Чак с учудвам, как още не съм видял комектар от рода на "тази ли е хубава? Съседната в блока в Люлин, която работи в Била на касата, е по-хубава от нея"/
17
5
 
5
 
! Отговори
До 14 преди 3 години
Ох, как ми се извъдихте всички едни патриотчечта, едни родолюбци.Ами, нормално е Камелия Тодорова да стане Кеми Тодороф.Как ще пробиеш ти на запад с име като Пенчо Дюлгеров?Това да не ти е селския събор.Да не говорим, че това не е признак, че не обичаш родината, а артистичен псевдоним, шоубизнес и т.н.За добро или лошо на Запад са най-добрите. Или се съъобразяваш с техните правила или си оставаш патриот, големия родолюбец и пееш в Зала 1 на НДК, на симбек, пред 300 човека.
16
1
 
6
 
! Отговори
Вуте преди 3 години
Ех Николинке, стига вече си ги сменяла! Ела си в България и си намери ГрУЙчо, дано да те задоволи най-после!
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди 3-4 години беше много свежо и красиво момиче.Сега ми прилича на някакъв вариант на Дженифър Анистън. Дано да си намери някой сериозен мъж и да създадат семейство и деца - всичко друго е ала-бала.
14
1
 
7
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
Някакъв абсолютен ***! Явно вече холивудските асове не я смятат за добра партия. Мина й времето на Нинчето. Да се връща в София и да се пробва в Народния.
13
2
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До .ама то нема "нина ДобревА"!..Има "Нина Добрев"....като некога на времето:--Като забегна "известната джаз-певица" Камелия Тодорова в Лондон (по време на Тато) и от срам набързо са прекръсти на "Кеми Тодороф"...после за два месеца "забрави българския",та в едно интервю на ББС помоли да говори на английски,че...била забравила родния си език..ЗА ДВА МЕСЕЦА....Та така...ПЕЛЯШКИ,мечтаещи за принцеси,дал Бог по нашите земи..
12
0
 
2
 
! Отговори
. преди 3 години
Коя е Нина Добрева?
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дреме ми! Разбрахте ли, прасета!??
10
0
 
6
 
! Отговори
хм преди 3 години
а лятото? със сърфист?
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аман от татуирани м н д и ли мислещи ,че им завиждат като тая хванала си милионера а не клошар,слаб безработен ,слаб работещ за 1000 долара
8
0
 
5
 
! Отговори
АБВ преди 3 години
Ами щом като и се излиза, да излиза!
7
0
 
6
 
! Отговори
сара преди 3 години
Безцветна ми е някак . Иначе и пожелавам успех в личния живот - определено и трябва.
6
6
 
1
 
! Отговори
Do Додо преди 3 години
Абе, пич, от къде ти роди мисълта подобни глуупости?!!
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Татуиирана жена която и за келнерка едвали става
4
15
 
3
 
! Отговори
Дан сан преди 3 години
Аман от завистници.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз какво да направя? Много е важно това....
2
3
 
26
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Не е от български произход, а е 100% Българка, родена в България от двама родители Българи, много хубава, но уви, уплела се в мрежата на упадъчния за душата, а впоследствие неминуемо и за тялото хедонизъм. Нейната история е предупреждение към следващите поколения, че хапнеш ли веднъж от сладкишите на Луцифер, винаги в крайна сметка плащаш цена! И то висока! Копелдиса си името, движи се в среди с катастрофирали морал и ценности, сменява често различни сексуални партньори, но живее е самота.
1
1
 
16
 
! Отговори
Добри преди 3 години
И аз какво да направя?