Олори Кейша - един модел, превърнал се в принцеса

Тя не спира да работи въпреки своята титла
30 май 2020 15:20, Иванка Гъркова
7
Олори Кейша - един модел, превърнал се в принцеса
Getty

„Принцесо моя!“. Коя жена не би искала нейният любим да й казва тези мили думи. Колко ли дами са си мечтали да ги глезят като истински принцеси?! Колко се стремят да намерят идеалния мъж на своя живот, по възможност с огромен палат и благородно потекло? Олори Кейша е съвсем обикновена жена, когато отива на среща със своята свекърва и чува, че я наричат принцеса. Тогава смята обръщението за мило, но въобще и не подозира, че е срещнала своя съпруг, който е истински принц. 

 Коя е Олори Кейша? 
 
Тя е известен модел, бизнесдама, актриса и инфлуенсър. Родена е на 8 март 1986 г. и е по-популярна като първата афроамериканска жена, която участва в три поредни реклами на голяма марка шампоани за коса. 
 
Израснала в Ингълууд, Калифорния, Кейша се мести да живее в Чикаго, Илинойс, откъдето тръгва кариерата ѝ на модел. Още докато е в колежа, тя се интересува от модния подиум, защото учи и се дипломира като моден дизайнер. След това обаче бързо се преориентира. 
 
 
В светлината на прожекторите
 
Олори Кейша е забелязана от компанията Ford Models, с които сключва договор като модел. Била е рекламно лице на Pantene, L'Oreal, CoverGirl, Revlon и Maybelline. Тя беше първата афроамериканска жена, която беше представена в три поредни реклами на Pantene и получава наименованието „The Pantene Girl“. 
 
Освен изявите си като модел, тя има епизодично участие във филма „Zoolander“, канена е и като телевизионен коментатор за предаванията „Saturday Night Live“ и „30 Rock“. Преди няколко години се снима за американския риалити сериал „Runway Moms“, където следят живота ѝ отблизо. 

 
Как се запознава със съпруга си? 
 
Решението на Кейша да отиде на кастинг за модели в Ню Йорк предопределя целия ѝ живот. Тя не подозира, че именно там ще срещне бъдещия си съпруг, при това не кой да е, а нигерийски принц. 
 
Чакайки пред своя хотел, тя забелязва, че някакъв мъж я наблюдава и не след дълго се приближава до нея. Той я заговаря, а тя се чуди как да се измъкне, но остава на място. 
 
„Той се приближи до мен и каза: „Ти си най-красивата жена, която съм виждал през целия си живот. Ще ми окажеш ли честта да ми дадеш телефонния си номер? Бих искал да те изведа на среща“, спомня си тя. 
 
Още от историята на Кейша Омилана четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сто пъти по-интелигентна от повечето български тетки и кифли с претенции,.
5
1
 
2
 
! Отговори
българин преди 3 години
Принцът на макаците !
4
0
 
2
 
! Отговори
Леле преди 3 години
Царската фамилия на Уаканда <3
3
0
 
14
 
! Отговори
Репичка преди 3 години
Покрай гюрултията в САЩ стана модно да се показват тъмнолилави. Аз много ообичам нИгърки
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ромска работа
1
1
 
10
 
! Отговори
9 преди 3 години
Черната принцеса, перла.