Меган и Хари изплашени от дронове

Предполагат, че са на папараци
1 юни 2020 17:45, Ивета Иванова
8
Меган и Хари изплашени от дронове
Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл са много притеснени. Те са забелязали, че няколко дрона летят ниско около тяхното имение в Ел Ей и са съобщили това на Полицейско управление на Лос Анджелис.

Семейството е отседнало в имението, в което преди живееше актьора Тайлър Пери, но ще търси нов, постоянен дом. Сега Меган и Хари са загрижени за сигурността си, тъй като дроновете летели само на 6 метра над имението и правили снимки.
 
На снимките се виждало и бебето им - Арчи, което си играело около басейна.
 
"Те виждат тези дронове, които идват към тях и те предполагат, че те са управлявани от фотографи, но няма как да са сигурни. Меган е получавала расистки смъртни заплахи, когато се състоя сватбата им с Хари", казва източник на "Daily Beast".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако живееха в София в някоя кооперация нямаше да имат тоя проблемОт презастрояването даже дронове няма къде да летят.
5
0
 
15
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
Какво стана с чоропогащника за който са се скарали Меган и Кейт преди сватбата от предната новина? Кейт опитала ли се е да удуши Меган с него да сътворят нова индийска сапунка?
4
2
 
14
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Моля ви се дръжте ни в течение ,за всякакъв развой на тези драматични събития!50 статии за тези просто не са достатъчни искаме още!
3
2
 
17
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Как ще заспим с тази тревожна новина за Мегън и Хари...?! То и ние си имаме страхове, но за това дали ще ни стигнат стотинките за хляб и мляко в утрешния ден...Авторката на статията и тя е в криза, щом е стигнала до там да драска глупости...
2
3
 
25
 
! Отговори
42175 преди 3 години
Слабата актриса на това разчита, за да бъде в полезрението на медиите. На Острова не издържа, защото там водата не е плитка по аерикански. А Хари се оказа обикновен износен пантоф... Нищо добро не се задава.
1
3
 
22
 
! Отговори
Само отбелязвам преди 3 години
Малее, каква новина. Ако следващият път някой кърлеж полази бебето им ще пишете , че е опит за убийство. Меган се чуди как да си направи реклама.