Защо Виктория Бекъм е носила впити рокли?

Личният стил на звездата станал "по-спокоен"
15 юни 2020 13:00, Ивета Иванова
6
Защо Виктория Бекъм е носила впити рокли?
Снимка: БГНЕС

Виктория Бекъм призна, че впитите рокли, които е носила, когато беше част от групата Spice Girls, са били знак, че тя е несигурна в себе си.

46-годишната дизайнерка си спомня, че през 90-те е носила тесни рокли с корсети и сега осъзнава, че е правила това, за да се справи със своите несигурности.
 
"Когато бях в Spice Girls имаше стилисти, които обличаха групата, но в личния ми живот никога не съм работила със стилист. Преди носих много впити рокли с корсети, и все още имам много такива рокли, но моят личен стил стана "по-спокоен". Като погледна назад, предполагам, че това беше знак за несигурност - да нося винаги дрехи, които бяха много тесни и впити", сподели тя пред списание "Weekend".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 3 Не бяха бели, а черни дънки, но мокрото петно си й личеше.
3
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам за впитите й рокли, ама знам защо носи тесни панталони- за да й затягат оная работа когато се напие и да не се изпуска у тях. Ама и те не помагат- видяхме преди години клипа как се беше напикaлa в едно заведение и Дейвид горкия я носеше към колата докато на белите и панталони имаше мокро петно между краката й.
2
4
 
6
 
! Отговори
Куклус преди 3 години
Абе негро... на веро ! Бекъм на Веро куч!?ко
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тя ся щото лъха на сигурност и самочувствие...