Коя е принцеса Татяна - аристократката, която се влюби в Гърция

Тя се омъжва за принц Николаос през 2010 година
19 юни 2020 17:47, Дарена Найденова
4
Коя е принцеса Татяна - аристократката, която се влюби в Гърция
Снимка: БГНЕС

През 2013 година, след почти половин век в изгнание в Лондон, Константин II, сваленият крал на Гърция, тихо се премества обратно в Атина, за да живее като обикновен човек.

По това време бившето му кралство е на ръба на икономическа катастрофа. Въпреки неприятния момент, принц Николаос, синът на Константин II, обожава това, че се е върнал в родината си. 

Той е отгледан във Великобритания, но никога не е криел корените си и винаги се е гордял с тях. Като малък Николаос си мечтае да се върне обратно в Гърция, но тази възможност му се предоставя чак след 44 години. Щастието от завръщането в родината принцът споделя със съпругата си Татяна. И докато той се наслаждава на всяка секунда у дома, тя все още свиква с обстановката.
 
Модна европейска аристократка, родена във Венецуела, Татяна не говори гръцки и пристига в страна, която тепърва ще се справя със строги икономически ограничения и масова безработица.
 
Спомням си, че когато влязохме, имах чувството, че всеки се опитва да напусне Гърция“. казва тя пред „Vogue“. Татяна добавя, че хората са си мислели, че нямат бъдеще в страната." Според нея, някои все още са на това мнение.

Как се развива историята на принцеса Татяна четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
- Каква е приликата между Венецуела и Грузия?- Всички са князе и аристократи.
2
0
 
7
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
Ми що да не се влюби? Тя да не е Христо Мутавчиев.
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре изглежда.