Лео ди Каприо глези Камила с парти на яхта

Моделката стана на 23 г. в петък
23 юни 2020 14:36, Ивета Иванова
28
Лео ди Каприо глези Камила с парти на яхта
Снимка: БГНЕС

Леонардо ди Каприо е спретнал парти на яхта в Лос Анджелис за рождения ден на любимата си - Камила Мороне. Тя навърши 23 години в петък - 19 юни.

Сред звездните гости са били Нина Добрев, Кевин Конъли, Лукас Хаас и сноубордистът Шон Уайт. Яхтата, на която е бил купонът, носи името "Leight Star" и е висока 43 метра.
 
Партито е било през деня в петък. Според "Page Six" Леонардо е бил един от малкото хора на яхтата, които са носили маска за лице.
 
Темата на партито явно е била каубойска, тъй като много гости били с каубойски шапки и уестърн облекло.
 
Плавателният съд потеглил към Малибу от Марина дел Рей към 11 часа. Върнал се на Марина дел Рей около 16:30 ч.
Лео и Камила са заедно от повече от 2 години, но пазят връзката си далеч от светлината на прожекторите.
 
Преди Мороне е споделяла, че голямата разлика в годините между нея и актьора не е нещо, което я притеснява.
"Просто смятам, че всеки трябва да има възможност да се среща, с когото иска", коментира тя.
 
Камила е с 23 години по-малка от Ди Каприо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Не четат Уикипедия и това е! Камилата обича сочна трева и пустинни тръни, а не да я качват и люлеят по яхти...
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно ще да е голяма яхтата щом цяла камила може да се забавлява там.
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя льольо наш Баце мое го купи и продаде
22
1
 
4
 
! Отговори
коко дрън преди 3 години
До .!.казват се "златотърсачки". едно е има много за вземане докато не я изритат, после почват шантажите "..да не излязат едни селфита...", а после след 30 години ще се сетят че на едикое си парти, "...този ме покани и после ме изнасилиха трима и ме обидиха като ме погалиха по ***".
21
4
 
3
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Ех, Лео, Лео, на Рафелито какво и беше бе, пич. Едно дяте да и беше направил, да ти е мирна главата, че един ден като те заядат червейте ще има кой да ти харчи парите, ама ти не та не. Зора е да е младо агне, за да не чувства той самия дърт, ама си е дърт, ако ще и са такива от предучилищната да излиза.
20
0
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
камила - камила, ако ще и жирафи да харесва, това си е негова работа.
19
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е колко ще я глези, баля люцерна най-много.
18
1
 
12
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Епа евала! И аз искам да съм с 25 годишна! 2 пъти по-малка от мене! Ама на нито съм богат нито известен нито съм филмова звезда! Така, че се задоволявам с 50-55 годишни! И съм забелезал, че когато мъжа е богат известен или филмова звезда, или и трите, то младите жени 20-25 годишни нямат никакъв проблем да излизат и с 80-85 годишни! Даже го намират за секси! Еми дай Боже всеки му така! Ха дано ама .....
17
2
 
8
 
! Отговори
Уточнение преди 3 години
Тая мома има още две години с него. После и изтича "гаранцията"! При Лео гаранцията им изтича при навършване на 25 годишна възраст. После си взема по-нов модел.
16
2
 
10
 
! Отговори
Аз преди 3 години
и аз погледнах яхтата, и по-специално двигателите. Викам си: Ди Каприо е пич, загрижен за природата, изнасяше речи пред ООн колко бил загрижен за замърсяването, заедно с някакво шведско хлапе се напреварваха кой е по-еколкогичен. онази шведка ползвала яхта вместо самолет за да не замърсява.Добре: яхтата дето е поръчал този екозащитник има два дизелови двигателя с обща мощност 950 к.с. Ако купона е бил поне 10 часа, смятайте колко дизел е изгорил Ди Каприо, правейки селфита с новата си ***.
15
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Камимилче, ***, ела при тати Лео дъ тъ "Поглезя"!Идъ, бе, тати Лео, чекай само да си вземъ Бележника!-)))Их, тез Палавници,бе.....
14
2
 
6
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Замърсяването не идва от неговата яхта. Такива яхти са малко. Основно замърсяването идва от масите, които консумират индивидуално по малко, но пък са много хора.
13
3
 
7
 
! Отговори
Ти да видиш преди 3 години
Камила глезил цъцъ, намерете на човека една жена бе!
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 12Нека си харчи парите, но без да дава наклон на обикновените хора как да живеят.
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама иначе Лео много загрижен за глобалното затопляне и климатичните промени. Вие яжте буламачи и носете дрехи и обувки 3-5 употреба за да може чичко ви Лео да джитка с яхта за четвърт милион седмично-----------Така е, но Лео специално си е изкарал парите.Да, такъв е светът и доходите на актьорите, но той играе от 10годишен.В една от сериите на Ласи има малка роля.Не е на повече от 12години.А и какво да кажем за олигарсите, ами за тези с крадените пари?А за бг хайдутите на прехода? Костов и тн.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе бива го, аз не бих го върнала.. Едва ли е само заради парите.. Като му се прави и секс, какво лошо, уредил се е мацката.
9
3
 
19
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 3 години
Сега погледнах яхтата, $121,800 седмично е арендата, без разходите - екипаж, готвачи, сервитьори, храна, гориво. Щото на такава яхта едва ли ще хапват цаца с бира, една бутилка шампанско сигурно е от $1000Ама иначе Лео много загрижен за глобалното затопляне и климатичните промени. Вие яжте буламачи и носете дрехи и обувки 3-5 употреба за да може чичко ви Лео да джитка с яхта за четвърт милион седмично
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иве, ти 45 метра знаеш ли колко са е ? Или имахте предвид дължината на плавателния съд не височината ? Мале, мале, "журналисти", нито можете да пишете, нито да четете с разбиране, очевидно и да смятата не става, пък да не говорим за логика.......пълни копи-паста ***.
7
0
 
22
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 3 години
43 м висока яхта??? Има-няма 15 етажа да е висока??? Списувачите на тая мисиркова журналистика дали са виждали 15-етажен жилищен блок???
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подозирам, че Минко ергена е всъщност Лео Тинаника и пиве тук с гугъл ттанслейтъра.Всъщност не- сигурен съм!