Аланис Морисет с изповед за абортите

Ето какво разкри тя
26 юни 2020 22:25, Ивета Иванова
6
Аланис Морисет с изповед за абортите
Снимка: БГНЕС

Аланис Морисет разкри, че е правила спонтанни аборти няколко пъти.

46-годишната певица има три деца - син Евър на 9 г., дъщеря Оникс на 3 г. и  син Уинтър на 10 месеца.Звездата разкри, че със съпругът ѝ Марио Тредуей са имали много проблеми и пътят им на родители е бил доста труден и изпълнен с болка.
 
Изпълнителката на "Ironic" говори за възрастовата разлика между децата в подкаста на Дакс Шепард и заяви: "Не всичко това е резултат от идеалната ситуация. Имах няколко спонтанни аборта".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Пиле с грим преди 3 години
Статията е пусната по повод излезлия нов албум, а не за да покаже колко са прости читателите на сайта, това е ясно на всички.
3
1
 
0
 
! Отговори
Jagged little pill преди 3 години
Ако абортите по медицински и други причини бяха по-разпространени и безплатни преди 20 и повече години и се прилагаха по-често, сега нямаше да се налага да четем подобни коментари.
2
3
 
4
 
! Отговори
НИКОЙ преди 3 години
ЖЕНИТЕ НЕРАЖДАЛИ ИМАТ ПО ГОЛЯМО ДОСТОЙНСТВО ОТ НАРОДИЛИТЕ МНОГО ДЕЦА ОТ ЛОШ МАТРИЯЛ...СТРЕСА ..КАРИЕРАТА...ПРИНОСА КЬМ ЕДНО ОБЩЕСТВО Е ЗА УВАЖЕНИЕ И ПОЧИТ.
1
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво се учудва като е чакала до 37 годишна възраст за първо дете? Медицината и практиката много отдавна е установила, че една жена е най-плодовита в третото десетилетие от живота си. Аз разбирам, че е несправедливо, че Бог е ограничил жените повече от мъжете в това отношение, но това не променя фактът, че сме такива каквито сме. Или правиш дете докато си между 20 и 30 или след това стискаш палци.