Джони Деп призна за наркотиците

Актьорът може да загуби делото срещу таблоида "Sun"
27 юни 2020 15:00, Дарена Найденова
15
Джони Деп призна за наркотиците
Снимка: БГНЕС

Джони Деп призна, че е използвал халюциногенни гъби по време на връзката си Амбър Хърд. В нов епизод от делото между двамата бивши съпрузи, в съда се чу как актьорът моли асистента си да му намери "хапчета за щастие" и от "онова бялото нещо" само дни преди датата, на която Хърд твърди, че Деп я е ударил.

В момента 57-годишната звезда съди издателската група на таблоида "Sun" за това, че са публикували фалшива новина през 2018 година, наричайки го "бияч на жени". Статията се базира на обвинения, направени от Хърд, която твърди, че Деп е бил агресивен през по-голямата част от брака им. Актьорът категорично отрича това.

По време на изслушването в съда, адвокатите на "Sun" поискаха съдията да отхвърли иска на Деп, казвайки, че той не е споделил за наркотиците, които е поръчал в Австралия. Според Адам Уолански, който представлява издателската група, клиентът му притежава съобщения между Деп и асистента му. Разговорите са били предадени от адвоката на Амбър Хърд.

На 7 март звездата пише "Може ли да бъда екзалтиран отново?". Според адвоката на защитата, това е кодова дума за екстази и не се случва за първи път. На същия ден Деп отново изпраща съобщение, в което иска "още от бялото нещо веднага", което адвокатът твърди, че е било кокаин.

Г-н Уолански казва, че последвалите съобщение показват, че Деп се ядосва, че наркотиците не могат да му бъдат осигурени. В следващия разговор се вижда как актьорът казва на асистента си, че сам ще се погрижи за всичко и иска някакви телефонни номера.

Тогава асистентът на Деп пише, че ще осигури нещата. "Взимам ги от човек, който работи по филма, не от професионален дилът. Ще ти го донеса". Джони отговаря, че не иска лекция относно наркотиците. Според Уолански, именно Амбър Хърд се е опитала да говори с бившия си съпруг за пороците и това съобщение се отнася за нея.

Какво обяснява адвоката, вижте детайли в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
амбъркара ще го яде немит.
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прокуратурата да извади един скриншоп и ще му скрие шапката
11
0
 
0
 
! Отговори
65 преди 3 години
То ако не беше признал,никой нямаше да се сети от хората в неговият кръг. А пък и ние обикновените читатели. Може да сме от село,ама не ядем доматите с колците. А въобще не ме е грижа за тоя и мн.други.
10
0
 
8
 
! Отговори
Петърчо преди 3 години
Ако кажа че искам да съм щастлив това означава ли че се друсам? Не казвам че Деп не е взимал наркотици но едно е да тълкуваш думи а съвсем друго да имаш конкретно доказателство че точно наркотици е поискал. Това което се прави в момента не е за пред съда а за пред хората за да може да се представи Деп в лоша светлина. Ама за да разбере човек това не е необходимо да е адвокат. Има записи които ясно доказват че Хърд лъже за агресията на Деп но за жълтите вестници това не е важно.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да прави като мен и да ги изхвърля през терасата на първия етаж, няма шамари, само летене...
8
2
 
4
 
! Отговори
ЛА преди 3 години
В Холивуд това е индустрия. С богати консуматори.
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 8, наистина ли пеилича на Джак Спароу, ти да видиш, лелеее
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле колко прилича на Джак Спароу!
5
1
 
5
 
! Отговори
Джони Деп преди 3 години
Ми, кво дъ права, ве, Виаграта вечи не помага!!!
4
6
 
7
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Тоя па станал дедо вече (57г) и се занимава с ектази, кока, гъби. Мен тия неща ми бяха интересни до към 25.
3
7
 
8
 
! Отговори
Гледната точка преди 3 години
Това интересува само и единствено старци и бабички на възраст 25+ години
2
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баш на наркоман сатанист прилича.
1
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тва е толкова загинала от старост новина интересуващи само и единствено ушеви и бабички на възраст 65++. Че някакъв застаряващ актьор ползвал наркотици. И живее в Холивуд.Е вие кво искате да ползва? Компот от джанки брани зад блока?